OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

“Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω” – Αθλητική εκδήλωση του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού

Εξαιρετική επιτυχία είχε η δραστηριότητα ”Μαθαίνω να παίζω-Μαθαίνω να ζω” που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου στο Δ.Α.Κ. Αιγινίου.

Η δραστηριότητα αυτή διοργανώθηκε στο πλαίσιο των αθλητικών δρωμένων από το δήμο και έγινε σε συνεργασία με το ΓΕΕΘΑ/Γραμματεία ΑΣΑΕΔ και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝΟΑ). Ολυμπιονίκες αθλητές και παγκόσμιοι πρωταθλητές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πραγματοποίησαν επιδείξεις Ολυμπιακών αθλημάτων σε μαθητές Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού των Σχολείων του δήμου. Κατά την εκδήλωση έγιναν και κληρώσεις στις οποίες μαθητές κέρδισαν μπάλες και τάμπλετ. Σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν χορηγήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Ανέστης Μανώλας που παρακολούθησε τη δραστηριότητα του Σαββάτου, με δήλωσή του ευχαρίστησε το ΓΕΕΘΑ/ΑΣΑΕΔ, την ΕΘΝΟΑ, τα μέλη του «Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού» παράρτημα Κατερίνης «Καλοί Σαμαρείτες», αλλά κυρίως τους εξής αθλητές που συμμετείχαν: τον διεθνή Αιγινιώτη παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή Αργύρη Παπαπέτρου, τον προπονητή και Πανελληνιονίκη αθλητή της Ξιφασκίας Σωτήρη Ανυφαντή, την Μαρία Λουίζα Βρυώνη αθλήτρια της Πάλης, την Φωτεινή Βαβάτση αθλήτρια της τοξοβολίας, την Καλλιόπη Μενελάου, την Κωνσταντίνα Κακαρά και την Δήμητρα Τελίδου αθλήτριες της Καλαθοσφαίρισης, τον Νικόλαο Κουλκουριώτη μέλος Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών αθλητών με αναπηρία, τους Κων/νο Ταμό και Σάββα Τσεντίδη προπονητές της Πάλης και τους Γιώργο Μιχαηλίδη και Ελευθέριο Χαριτίδη αθλητές της Πάλης. Τόνισε ιδιαίτερα την εθελοντική συμμετοχή των αθλητών οι οποίοι θυσίασαν το Σαββατοκύριακό τους για να προσφέρουν τις γνώσεις τους στους μαθητές του δήμου μας. Ακόμη ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους όσους συντέλεσαν στην διοργάνωση της εξαιρετικής αυτής εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice