OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας «κατέκτησε» τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Τη δημιουργική διάθεση των μαθητών και των μαθητριών της Ε1 τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μάνδρας, την αγάπη τους για τα βιβλία και το ταξίδι στις σελίδες τους «αγκάλιασε» με χαρά η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου.

Με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών Χρήστου Παναγιώτου και Φωτεινής Νέζη και στο πλαίσιο του μαθήματος της Γλώσσας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ξενάγηση στους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης, τις βασικές αρχές της βιβλιοθηκονομίας, ενώ παρακολούθησαν στην αίθουσα πολυμέσων  τη βραβευμένη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους «Τα φανταστικά ιπτάμενα βιβλία του Morris Lessmor».

Ακόμη συμμετείχαν σε κυνήγι χαμένου θησαυρού που οργάνωσε το προσωπικό της βιβλιοθήκης με θέμα αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς των παιδιών, πλημμυρίζοντας στην αναζήτηση τους με χαμόγελα κι ενθουσιασμό τους χώρους της βιβλιοθήκης.

Στη συνέχεια έγιναν και τα παιδιά συγγραφείς δημιουργώντας τις δικές τους φανταστικές ιστορίες στον «κύβο ιστοριών» και κερδίζοντας με το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους το θαυμασμό όλων.

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice