Στην καρδιά των επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού

Ο Δήμος Ωρωπού ήταν από τους δήμους που ξεχώρισαν για την υποδειγματική επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και το άμεσο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της σφοδρής χιονόπτωσης που χτύπησε την περιοχή.

Τίποτε όμως δεν είναι τυχαίο. Η δημοτική αρχή του Γιώργου Γιασημάκη απέδειξε πως είχε σχέδιο και πως είχε εξοπλίσει τον δήμο έγκαιρα με τις κατάλληλες δυνάμεις. Παράλληλα όλα τα στελέχη ευθύνης λειτούργησαν υποδειγματικά και σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

Αποτέλεσμα να έχουν καταφέρει να μην εγκλωβιστεί η περιοχή και μετά από 48 ώρες να είναι ασφαλές το 90% του οδικού δικτύου.

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ

Το σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων της «Ελπίδας» που εκπονήθηκε και σχεδιαστηκε από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού εκτελέστηκε με επιτυχία από το σύνολο των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και πάνω απ’ όλα από το σύνολο των αιρετών της Δημοτικής Αρχής, των εργαζομένων, των συνεργατών και των εθελοντών τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Η καρδιά των επιχειρήσεων δεν είναι άλλη από το Αμαξοστάσιο Μαλακάσας όπου είναι το σημείο συγκέντρωσης, το συνεργείο, η αποθήκη και γενικά τα «πιτς» των μηχανημάτων του Δήμου Ωρωπού όπου γίνονται επισκευές και συντηρήσεις ακόμα και τις ώρες της μεγάλης έντασης της κακοκαιρίας.

Στο βίντεο μιλάει ο Αντιδήμαρχος Μαλακάσας Κωνσταντίνος Λίτσας.
Σχολιάστε