OTA VOICE
Απόψεις Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ το Χαλάνδρι χρειάζεται να βαδίσει στο δρόμο των νέων ιδεών

Γράφει η Κρίστη Αγαπητού, Υποψήφια Δήμαρχος με την δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση»

Κάθε αρχή του χρόνου είναι και ευκαιρία απολογισμού αλλά και θέσπισης στόχων για τη νέα χρονιά!  Αυτή η πρωτοχρονιά , πέρα από τις γνωστές δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, βρίσκει την παράταξή μας σε θέση αφετηρίας.

Δεν είναι πολύ καιρός που η μεγαλύτερη φιλελεύθερη παράταξη της πόλης μας, με επέλεξε ως υποψήφια δήμαρχο με αποστολή να αλλάξω σελίδα στην πόλη μας. Ταυτόχρονα, η ελλιπής διοίκηση της πόλης μας, τα προβλήματα που συσσωρεύονται και τα παράπονα των συμπολιτών μας κάνουν το ρόλο μας επιτακτικό.

Σήμερα καθώς μια νέα χρονιά αρχίζει, αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη της αποστολής μας.  Δεν είναι αυτοσκοπός μας η διοίκηση. Μεγαλώσαμε όμως στο Χαλάνδρι, με όνειρο να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε μια όμορφη, φιλόξενη, και ασφαλή πόλη. Σε μια πόλη που σέβεται το δημότη και τον επισκέπτη, προσφέρει ευκαιρίες στα παιδιά της και αναπτύσσεται μαζί με τους πολίτες της. Σε μια πόλη που αξίζει να αγαπάς, και που αγαπάει τους δημότες της.

Γνωρίζουμε καλά ότι τα προβλήματα που πρέπει να επιλύσουμε είναι πολλά και μεγάλα. Οι υστερήσεις, οι αδυναμίες και τα κακώς κείμενα αναρίθμητα. Αλλά γνωρίζουμε, επίσης, καλά ότι τις μεγάλες αλλαγές πετυχαίνουν οι δυνατές και ενωμένες ομάδες.  Προσωπικά, νιώθω πραγματικά ευγνωμοσύνη για τους τόσους και τόσο σημαντικούς ανθρώπους που έχουν ήδη προσφερθεί να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια αλλά και όσους συνεχίζουν καθημερινά να προστίθενται στην ομάδα μας.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ το Χαλάνδρι χρειάζεται να βαδίσει στο δρόμο των νέων ιδεών, στο δρόμο της αποτελεσματικότητας με σύγχρονες προτάσεις και λύσεις. Να αξιοποιήσει τις τεχνολογίες, να αξιοποιήσει την ευρωπαϊκή εμπειρία. Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε μια νέα πολιτική, μια νέα νοοτροπία στην Τοπική Κοινωνία. 

Μια μεγάλη, έμπειρη ομάδα από επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες και εκπροσώπους όλων των κοινωνικών φορέων ήδη εργάζονται συστηματικά στην ανάπτυξη ενός πλάνου που θα διαμορφώσει το νέο πρόσωπο της πόλης μας.

Σήμερα μαζί με τις ευχές όλης της ομάδας μας για μια νέα χρονιά γεμάτη αγάπη, χαρά, υγεία, ευτυχία και δημιουργία, θα θέλαμε επίσης να δώσουμε και μια υπόσχεση. Υπόσχεση  ότι θα εργαστούμε ενωμένοι όλοι μαζί, μακριά από τις έριδες του παρελθόντος ή τις σειρήνες της κούφιας δημοσιότητας, ώστε να δώσουμε σε όλους τους συμπολίτες μας την πόλη που τους αξίζει, μια πόλη για να αγαπάς!

Καλή χρονιά!

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice