Σεμινάρια κεραμικής στον Δήμο Αστυπάλαιας

Το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Αστυπάλαιας διοργανώνει 2 δια ζώσης Σεμινάρια Κεραμικής, συνολικής διάρκειας 30 ωρών έκαστο.

Τα σεμινάρια, τα οποία υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και ώρες 17.00-19.30 (Α γκρουπ) και 20.00-22.30 (Β γκρουπ), την περίοδο από 02 Φεβρουαρίου έως και 06 Απριλίου 2022. Σε κάθε σεμινάριο Κεραμικής θα πραγματοποιηθούν 10 εκπαιδευτικές συναντήσεις με εκπαιδευτή τον κ. Βογιατζή Ιωάννη, με δυνατότητα εφόσον υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους εκπαιδευόμενους για τη δημιουργία επόμενου κύκλου, για ακόμη 30 ώρες. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και απευθύνονται σε όλους όσοι διαμένουν στην Αστυπάλαια, ηλικίας 16 ετών και άνω, ανεξαρτήτου επαγγελματικής κατάστασης.

Ο Δήμος Αστυπάλαιας στην έναρξη της συνεργασίας του με το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και υπό το πρίσμα της Δια Βίου Μάθησης, επιθυμεί σε αυτή την σύνθετη χρονική περίοδο που διανύουμε λόγω του covid-19 να παρέχει στους κατοίκους του την δυνατότητα παρακολούθησης ενός προγράμματος που θα έχει ως στόχο την ψυχική αποφόρτιση, την δυνατότητα απόκτησης νέων δεξιοτήτων και την ενίσχυση της δημιουργικότητας.

Εξαιτίας των προβλεπόμενων μέτρων που πρέπει να τηρηθούν για την διασπορά της πανδημίας covid19, θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός για κάθε τμήμα, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 8 άτομα ανά τμήμα και ελάχιστο 6. Για την συμμετοχή στην παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι/ες θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ ή rapid test (48 ωρών), καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Λόγω του ενδιαφέροντος που ήδη υπάρχει για τα συγκεκριμένα σεμινάρια, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας κατά την υποβολή των αιτήσεων ενώ προβλέπεται να υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας και τρίτου τμήματος, σε περίπτωση που καλυφθούν τα πρώτα.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως στην Κοινωνική Υπηρεσία είτε με αποστολή της αίτησης συμμετοχής στο e-mail: [email protected] από τις 17/01/22 – 27/01/22. (Διευκρινίσεις- πληροφορίες: Σταυλά Μαρούλλα, τηλ:2243061937).
Σχολιάστε