OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Κορδελιό – Εύοσμος: Ο Δήμος με τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη

Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, περιόδευσε τις πρώτες μέρες του έτους σε κεντρικές οδούς του Δήμου, αντάλλαξε ευχές για «καλή χρονιά και καλές δουλειές» με τους καταστηματάρχες, απάντησε στις ερωτήσεις τους, τους ενημέρωσε για τις νέες μειώσεις των δημοτικών τελών και δεσμεύτηκε για άλλη μια φορά, ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους και θα τους στηρίζει πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων του.

Συγκεκριμένα, δημοτική αρχή παρά την αύξηση των δαπανών και τη μείωση των εσόδων του Δήμου, προχώρησε σε μείωση κατά 10% των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού των καταστημάτων για το έτος 2022.

Συνολικά την τελευταία διετία μείωσε κατά 25% τα δημοτικά τέλη στα καταστήματα, έχοντας σήμερα τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη στο Πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, κατά 20 με 25%, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, για τα διαστήματα που με κυβερνητική απόφαση τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά λόγω covid 19, είχαν πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού, όπως επίσης πλήρη απαλλαγή και από τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων.

«Η δημοτική αρχή στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας», τόνισε ο κ. Μανδαλιανός στέλνοντας το μήνυμα προς όλους τους Δημότες, «να προτιμούν την τοπική αγορά, γιατί η ανάπτυξη της τοπικής μας Οικονομίας και η διατήρηση των θέσεων εργασίας στον τόπο μας μάς αφορά όλους».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice

Συνεδριάζει αύριο, το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ – Τα θέματα

otavoice

Υπερήφανοι οι Κώοι για τις μεγάλες επιτυχίες στον Αθλητισμό

otavoice