Κόκκινος: «Δεν σεβάστηκε ούτε… τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου»

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

«Αλγεινή εντύπωση και οργή προκαλούν τα παραποιημένα «πρωτοχρονιάτικα κάλαντα» του κ. Ιωάννη Μηνατση στελέχους της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και συνεργάτη του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκου.

Αφενός επέλεξε να «λιβανίσει» τα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής και αφετέρου προσπάθησε να πλήξει και υβρίζει στελέχη που ανήκουν στη μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου.

Να φτάνουν κάποιοι πρωτοχρονιάτικα σε τέτοιο σημείο το μόνο που πετυχαίνουν είναι να επιβεβαιώσουν την τοξικότητα και την πολιτική υποτέλεια και οσφυοκαμψία που διακρίνει τους ίδιους και το πολιτικό παρεάκι τους.

Πιθανότατα ο «μποναμάς» (δηλ. δημόσιο χρήμα) που λαμβάνουν κάποιοι «εκλεκτοί» από την Περιφερειακη Αρχή Ν. Αιγαίου δεν είναι μόνο για την Πρωτοχρονιά… αλλά για όλο το έτος και αυτό επιβάλλει να ξεκινήσουν με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς την απαράδεκτη αποστολή τους!

ΥΓ1:Μόνο χιούμορ (σύμφωνα… με την «αυτοαξιολογηση » του κ. Μηνατση) δεν διέθεταν τα περιβόητα «κάλαντα της ντροπής»!
Την ώρα που η πανδημία «θερίζει» την κοινωνία μας κάποιοι επιβεβαιώνουν πως είναι «εκτός τόπου και εκτός χρόνου» δηλαδή στην «κοσμάρα τους» !

ΥΓ2: Πόσο χιούμορ υπάρχει όταν κάποιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας εμφανίζονται με » off shore» που δεν διαθέτουν και… ποιο είναι το επίθετο (που δεν τολμά να αναφέρει ο Ι. Μηνατσης ) του.. «Μπάμπη που βρίζει εχθρούς και φίλους»? Να δούμε τελικά βρίζει ο άνθρωπος ή…. οργανωμένα τον βρίζουν!

Ερωτήματα που θα παραμείνουν κατά πάσα πιθανότητα αναπάντητα από τους «επαγγελματίες υβριστές και λασπολόγους» που δεν σέβονται ανθρώπινες στιγμές και άγιες ημέρες!
Σχολιάστε