OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

“Η δική μας πόλη”: 20…22 Λάθη & Πάθη της Διοίκησης Μίχου!

Ο απολογισμός της παράταξης “Η δική μας πόλη” για τη δημοτική αρχή Αγίας Βαρβάρας.

  1. «Λάμπετε δια της απουσίας σας» από κάθε σοβαρή προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας! «Σκορπίσατε» ένα σωρό χρήματα, που δόθηκαν για την ασφάλεια και την προστασία των δημοτών, σε ό,τι εσείς «βαπτίσατε» μέτρα πρόληψης!
  2. Αμέτρητα ατυχήματα, θύματα, ζημιές, καταστροφές αυτοκινήτων από την άθλια κατάσταση των δρόμων της πόλης κι εσείς παρακολουθείτε αμέριμνοι τις νταλίκες να σουλατσάρουν στους δρόμους μας! Μπαλώνετε μόνο τρύπες, που σε δυο μέρες ξανανοίγουν!
  3. Είπατε ψέματα ότι σας παραδώσαμε ένα κατεστραμμένο δήμο, ζητήσαμε έλεγχο 20 ετών, κάνατε έλεγχο -μόνο σε εμάς- από ανεξάρτητη αρχή και ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ!!!
  4. Είπατε ψέματα ότι δεν βρήκατε μαντήλι να κλάψετε και έχετε κατασπαταλήσει χρήματα σε γκράφιτι, σε κιτς άμαξες και τρίκυκλα, σε πανό, σε εκτυπώσεις, σε συναυλίες, «σε φρουφρού κι αρώματα»…
  5. Είπατε ψέματα ότι ήμασταν μια παρεούλα που λυμαινόταν το δήμο, όταν δεν είχαμε ούτε μία πρόσληψη, ούτε μία σύμβαση συμβούλου, ούτε καν μία δημοσίευση υπέρ μας! Κι εσείς, 3 σχεδόν χρόνια, μοιράζετε τις απευθείας αναθέσεις, τις προσλήψεις και τις αμοιβές στους «ημέτερους» σαν τα στραγάλια!
  6. Δουλέψαμε 10 χρόνια με  4 αντιδημάρχους (οι δύο πάντα δημόσιοι υπάλληλοι, για να μην επιβαρύνεται το ταμείο του δήμου) κι εσείς έχετε 7 και πάλι δεν σας φτάνουν! Έχετε προσλάβει αμέτρητους «ημέτερους» αμειβόμενους συμβούλους χιλιάδων ευρώ!!!
  7. Μας παραδώσατε ακατάλληλες παιδικές χαρές, χωρίς κατάλληλα όργανα, χωρίς πιστοποίηση, χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουν παραληφθεί! Σας παραδώσαμε έτοιμο το πρόγραμμα αποκατάστασης με νέα όργανα και πιστοποίηση ορθής λειτουργίας, ετοιμάσαμε τις πρώτες κι ακόμα οι παιδικές χαρές είναι κλειστές ή ανέτοιμες!!!
  8. Αγοράσαμε τα οικόπεδα στην Π.Π.Γερμανού, σχεδιάσαμε δύο πλατείες αθλητικών δράσεων, τα εντάξαμε σε πρόγραμμα με ορίζοντα ολοκλήρωσης 6 μήνες, τις ξεκινήσαμε το Μάιο του 2019 και σήμερα, 3 σχεδόν χρόνια μετά, δεν έχουν τελειώσει!!! Κι εσείς είχατε την αναίδεια και το θράσος να μας λοιδορήσετε για τα 5 χρόνια που χρειάστηκε το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο που έγινε ποτέ στην πόλη, τη γέφυρα Σαράφη, για το οποίο σκάφτηκε η μισή πόλη;;;
  9. Μας αφήσατε το «γήπεδο» στα Ριμινίτικα το 2009 «κρανίου τόπο»!!! Σας παραδώσαμε το 2019 ένα έτοιμο ΓΗΠΕΔΟ σε λειτουργία και έτοιμη η τοποθέτηση της εξέδρας!!! Ούτε αυτό δεν κάνατε…  
  10. Διχάσατε την πόλη, τον κόσμο, τους εργαζόμενους, τα σωματεία με τις εμμονές σας!!! «Ή μαζί μου ή με τους άλλους», είναι μια λογική βγαλμένη από τις παθογένειες του εθνικού διχασμού!!!
  11. Ποινικοποιήσατε την αντίθετη άποψη με μηνύσεις, με εξώδικα, με αγωγές!
  12. «Εκδιώξατε» ρεβανσιστικά δεκάδες εργαζόμενούς μας σε άλλους δήμους και υπηρεσίες! Τώρα, μας λέτε, δεν φτάνουν οι εργαζόμενοι!
  13. Καταστρατηγείτε κάθε έννοια δημοκρατίας και πολιτικού ευπρεπισμού, απαξιώνοντας επιδεικτικά το δημοτικό συμβούλιο μέχρι και υβρίζοντας πολλές φορές! Αδιαφορείτε για τα αιτήματα της αντιπολίτευσης, για τις καταγγελίες της, για την ενημέρωσή της! Και πάντα σε όλα αυτά οι «προφάσεις εν αμαρτίαις» ίδια καραμέλα… η πανδημία και τα μέτρα προστασίας!!!   
  14. Παρεμβαίνετε με άθλιο τρόπο στις δημοκρατικές διαδικασίες που επιβάλουν οι νόμοι για τη λειτουργία του σωματείου των εργαζομένων! Δεν αναγνωρίζετε δικαιώματα στους εργαζόμενους, τους θέλετε όλους υποχείρια της διοίκησής σας, υποτελείς στη «μεγαλειότητά» σας!!! 
  15. «Διατάζετε, αποφασίζετε και επιβάλετε στους εργαζόμενους να εκτελούν χωρίς αντίρρηση», αφήνοντάς τους χωρίς ουσιαστική νομική προστασία, μιας και απολύσατε μέχρι και τον -από εποχής Μήτρου Σουλιμιώτη- νομικό σύμβουλο του δήμου!!!    
  16. Κατασπαταλάτε το δημόσιο χρήμα σε ανούσιες και ευκαιριακές επιλογές για το θεαθήναι και μόνο!!!
  17. Αφήνετε απροστάτευτες τις ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά ομάδες στη λαίλαπα των αυξήσεων, χωρίς ρεύμα, χωρίς καν -σε πολλές περιπτώσεις- τα είδη πρώτης ανάγκης!!!
  18. Παρακολουθείτε άπραγοι τους δυστυχισμένους χρήστες ναρκωτικών να σέρνονται έξω από τα σχολεία και τις πλατείες!!!
  19. Παραμυθιάζετε τους συμπολίτες μας ότι υπογειοποιείτε τους πυλώνες υψηλής τάσης!!!
  20. Παραμυθιάζετε τους συμπολίτες μας ότι ανοίγετε ξανά το παράνομο Πάνθεον!!! Δεν σας έφτασε η ζημιά που έχετε κάνει και πληρώνει ο δήμος για τους λεονταρισμούς σας και τη μεγαλομανία σας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;;;  
  21. Χρησιμοποιείτε την παραπληροφόρηση, τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» και τους ασπονδύλωτους πρώιμους και όψιμους καιροσκόπους σας, για να κάνετε το μαύρο, άσπρο(!!!) και τον κιτρινισμό των μισθωμένων φυλλάδων των συνεργατών σας για την εξόντωση κάθε υγιούς σκέψης και έντιμης φωνής σε αυτή την πόλη!!!     

Τέλος, βάζετε ξανά «ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ» στη συνέχεια της επιβίωσης του δήμου με το ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που πάτε να πάρετε!!! Υποθηκεύετε για ακόμα 15 χρόνια το μέλλον των παιδιών μας και οδηγείτε την πόλη στην καταστροφή!!! Γιατί άραγε;;;;                            

Σχετικά Άρθρα

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο Καβάλας

otavoice

Επίσκεψη Υφυπουργού Μακεδονίας και Θράκης στον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ.Τρικκαίων: Σε Ξυνιάδα και Μουζάκι ο Ν. Σακκάς

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Τα συνεργεία του δήμου κάνουν δουλειά καθημερινά στην πόλη και στα χωριά μας»

otavoice

1 εκ.ευρώ για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας

otavoice

Δήμος Αγράφων: Άσκηση ετοιμότητας «ΛΟΓΓΙΤΣΙ 2024»

otavoice