Γυναίκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για πρώτη φορά στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Για τρίτη φορά στην ιστορία των δύο Δήμων

Στην ειδική, δια ζώσης, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Παπάγου – Χολαργού, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (9/1), οι δημαιρεσίες για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη η προτεινόμενη από τη δημοτική αρχή, Δημοτική Σύμβουλος, Άννα Μαρία Τσικρικώνη, αποτελώντας την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο στον ενιαίο Δήμο Παπάγου – Χολαργού και την τρίτη στην ιστορία των δύο Δήμων, μετά τις κ.κ. Ζόμπολα και Καλλιοντζή.
Αντιπρόεδρος, εξελέγη ο προτεινόμενος από τη δημοτική παράταξη «Συν Πόλις Παπάγου – Χολαργού», Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αυγερινος και Γραμματέας ο προτεινόμενος από την παράταξη «Με τον Νικήτα», Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Καραγιάννης.
Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που εξελέγησαν είναι τα ακόλουθα:
Οικονομική Επιτροπή
Τακτικά Μέλη: Χρυσούλα Παρίση, Μιχαλης Τρακας, Μιχάλης Υφαντής, Βασιλική Ρετσινιά, Νικήτας Κανάκης, Χαράλαμπος Στάικος.
Αναπληρωματικά Μέλη: Δήμητρα Ρουφογάλη, Χρήστος Πετράκης, Γεωργιος Πολυδωρας, Δημήτριος Τούτουζας, Νικόλαος Καραγιάννης, Λουκάς Ρίζος.
Οριζόμενα μέλη από τη Δημοτική Αρχή: Αθανάσιος Αυγουρόπουλος (Πρόεδρος), Αθανάσιος Κούτρας, Βασιλης Σιαμανης.
Επιτροπή Ποιότητας Ζωής
Τακτικά Μέλη: Χρήστος Πετράκης, Βασίλειος Σιαμάνης, Δήμητρα Ρουφογάλη, Γεώργιος Αυγερινός, Νικόλαος Καραγιάννης, Χαράλαμπος Στάικος.
Αναπληρωματικά Μέλη: Μαρια Δημητριαδου – Καρασιμοπούλου, Γεώργιος Πολύδωρας, Μιχάλης Υφαντής, Γεώργιος Ανυφαντής, Νικήτας Κανάκης, Λουκάς Ρίζος.
Οριζόμενα μέλη από τη Δημοτική Αρχή: Αθανάσιος Κούτρας (Πρόεδρος), Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου.
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκλογής του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε:
«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και πολλές ευχές για μια καλή και παραγωγική θητεία. Είμαι βέβαιος πως θα ασκήσουν τα καθήκοντά τους, με γνώμονα το σεβασμό στη δημοκρατική λειτουργία του θεσμού και προς όφελος του Δήμου και των πολιτών.Σχολιάστε