OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Έτοιμος για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Ελπίς» ο Δήμος Παιανίας

Ευρεία σύσκεψη ενόψει της κακοκαιρίας «Ελπίς» πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/1) στον Δήμο Παιανίας υπό τον Δήμαρχο Ισίδωρο Μάδη και με την συμμετοχή του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Σαμωνά – Ξύκη, της αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Ζωής Αγγελοπούλου, του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα ΠΠ Μιλτιάδη Αντωνίου, του ειδικού συμβούλου Γιάννη Μπούα, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Παναγιώτη Μοιρασγεντή και του επικεφαλής της Ομάδας Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Δημητριάδη.

Ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης κάλεσε τους συμμετέχοντες να βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα για άμεση παρέμβαση όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες. «Αντιμετωπίσαμε τη Μήδεια με μεγάλη επιτυχία και αυτό θα πρέπει να συμβεί και τις επόμενες μέρες εφόσον επαληθευτούν οι προβλέψεις των ειδικών. Το γεγονός ότι η κακοκαιρία Ελπίς θα πλήξει τη χώρα μας Σαββατοκύριακο δεν θα πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για κανέναν. Καμία δικαιολογία δεν θα γίνει δεκτή, κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος του. Αιρετοί και εργαζόμενοι θα είμαστε στις επάλξεις» σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας.

Στην σύσκεψη εξετάστηκε το σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας (στηρίζεται στο σχέδιο Βορέας) και επιβεβαιώθηκε πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και έχουν εξασφαλιστεί τα απαραίτητα μέσα αντιμετώπισης ενός κύματος κακοκαιρίας.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice