Επεισόδια για τη δομή στον Έβρο- Στο νοσοκομείο ο κοινοτάρχης Φυλακίου (βίντεο)

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο χωριό Φυλάκιο του Έβρου καθώς πριν λίγη ώρα έφτασαν τα πρώτα μηχανήματα στο ΚΥΤ Φυλακίου προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες επέκτασης. Αυτό που δεν μπόρεσαν πριν λίγα εικοσιτετράωρα να κάνουν σε Χίο και Λέσβο επιχειρούν να το υλοποιήσουν στα σύνορα του Έβρου, θέτοντας σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια.

Πριν λίγη ώρα, όπως βλέπετε και στο συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν σηκωτό τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, που έχοντας δίπλα του λιγοστούς-ΔΥΣΤΥΧΩΣ- μόνο κατοίκους της περιοχής, πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία για να μην επιτρέψει να περάσουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα επέκτασης της δομής στο ΚΥΤ Φυλακίου.

Ο κ. Τυρμπάκης όταν πήγαν να τον συλλάβουν σηκωτό οι Ασφαλίτες της Ορεστιάδας, παρουσία και του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Χαράλαμπου Ελευθεριάδη που συντόνιζε όλη την επιχείρηση (κρίσεις στην Αστυνομία έρχονται, πρέπει να δείξει στους ανωτέρους του ότι εκτελεί τις εντολές της Κυβέρνησης), κατέρρευσε λέγοντας τους ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Μάλιστα χρειάστηκε να του παρέχουν πρώτες βοήθειες ανάνηψης. ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε λιπόθυμος στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε άσχημη κατάσταση, με την πίεση του να φτάνει στο 21 και φόβους για την υγεία του

Ο περιφερειακός σύμβουλος της ΑΜΘ Κώστας Βενετίδης που βρέθηκε στο χώρο καταδίκασε την έναρξη εργασιών εν κρυπτώ στο ΚΥΤ Φυλακίου χωρίς την σύμφωνη γνώση της τοπικής κοινωνίας, σχολιάζοντας:
“ΚΥΤ Φυλακίου . Έναρξη εργασιών για επέκταση εν κρυπτώ χωρίς την σύμφωνη γνώμη της κοινωνίας. Με επικεφαλή τον πρόεδρο της κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη (εύχομαι να είναι καλά) η πρώτη αντίδραση. Ελπίζω να επικρατήσει νηφαλιότητα , ψυχραιμία και κυρίως λογική από τους σχεδιαστές ,σε ένα θέμα καθαρά και πρωτίστως ΕΘΝΙΚΟ”.

Πηγή evros-news.gr
Σχολιάστε