Δήμος Ύδρας: Απαλλοτρίωση εκτάσεων για την υλοποίηση έργων του Βιολογικού Καθαρισμού και της Διαχείρισης των Απορριμμάτων

Με τις υπ’ αριθμ 628 και 629/ 2021 αποφάσεις του το Εφετείο Πειραιά έκανε δεκτές τις αιτήσεις του Δήμου για αναγκαστική απαλλοτρίωση των εκτάσεων για την υλοποίηση των έργων του Βιολογικού Καθαρισμού και της Διαχείρισης των Απορριμμάτων.

Οι μέχρι πρόσφατα ιδιοκτήτες των εν λόγω εκτάσεων θα αποζημιωθούν για την ιδιοκτησία τους, την οποία μόνο η τωρινή Δημοτική Αρχή έχει αναγνωρίσει.

Ο προϋπολογισμός των δύο αυτών αναγκαίων για δεκαετίες έργων υποδομής αγγίζει τα 25 εκατομμύρια Ευρώ! Είναι τα μεγαλύτερα έργα στον Δήμο από την ίδρυση του το 1834!

Η εποχή με τις «βραδινές πυρκαγιές» και τις δολιοφθορές στα συστήματα πυρασφάλειας του Δήμου με σταθερά βήματα πλησιάζει στο τέλος της.

«Δεν υπολογίζουμε κανένα πολιτικό κόστος, δεν υποχωρούμε σε πιέσεις και εκβιαστικά διλήμματα. Όλοι μαζί σχεδιάζουμε για την Ύδρα των επόμενων δεκαετιών! Είμαι και είμαστε εδώ για την Ύδρα και μόνο για την Ύδρα» ανέφερε η Δημοτική Αρχή σε σχετικό της μήνυμα.
Σχολιάστε