OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Χαλανδρίου: H Χριστίνα Μαχαίρα διαδέχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, την απερχόμενη, Βασιλική Βαζάκα

Η Χριστίνα Μαχαίρα, ως επιλαχούσα της δημοτικής παράταξης «Αντίσταση με τους πολίτες», διαδέχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου, τη δημοτική σύμβουλο Βασιλική Βαζάκα, η οποία παραιτήθηκε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

Η Χριστίνα Μαχαίρα ορκίστηκε, την Τετάρτη 5/1/2022, στο Δημαρχείο Χαλανδρίου ενώπιον του Δημάρχου Σίμου Ρούσσου.
Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου καλωσόρισε την κ. Μαχαίρα και της ευχήθηκε καλή θητεία, ενώ σημείωσε τη σπουδαία συμβολή της Βασιλικής Βαζάκα στο έργο που έχει γίνει από το 2014, ειδικά στην Σχολική Επιτροπή της Α’ βάθμιας εκπαίδευσης, στην οποία ήταν άμισθη πρόεδρος και βασικό στέλεχος όλα αυτά τα χρόνια.

«Οφείλω εκ μέρους όλων ένα δημόσιο “ευχαριστώ” στην Βάσω Βαζάκα, που υπήρξε, εκτός από πρόεδρος για πέντε χρόνια, και ψυχή της Σχολικής Επιτροπής της Α΄Βάθμιας. Με άπειρες αμισθί εργατοώρες, από τον Σεπτέμβρη του 2014, κατάφερε, μαζί με όσους συμμετείχαν σ’ αυτήν, να αντιστρέψει πλήρως την εικόνα εγκατάλειψης των σχολείων και σήμερα, να παραδίδει 10 πλήρως ανακαινισμένα σχολεία, 11 ανακατασκευασμένα γήπεδα μπάσκετ, 150 νέους υπολογιστές και φωτοτυπικά, σχεδόν διπλάσιες καθαρίστριες πληρωμένες στην ώρα τους και πλήρως ισοσκελισμένο ταμείο. Την ευχαριστούμε γιατί έχει κάνει πολλά περισσότερα από το καθήκον της», σημείωσε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου.

Βιογραφικό σημείωμα Χριστίνας Μαχαίρας

Γεννήθηκε στην Εύβοια και είναι κάτοικος Χαλανδρίου από το 2002.
Είναι πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και τελειόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά.
Έχει εργαστεί στην Εθνική Τράπεζα και την ιδιωτική εκπαίδευση. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των γραφικών τεχνών.

Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα με τις Αριστερές Συσπειρώσεις Φοιτητών και το φεμινιστικό κίνημα ως μέλος του «Σπιτιού γυναικών». Συμμετείχε στην ίδρυση του «Φεμινιστικού Κέντρου Αθήνας».

Από το 2006 δραστηριοποιείται με τη δημοτική παράταξη «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου». Είναι ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης «Μαζί να τα φάμε» και του «Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου», στα
οποία δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Χαλανδρίου ΦΛΥΑ ΑΕ, κατά το διάστημα 2015 – 2019, ενώ από τον Νοέμβριο του 2021 είναι μέλος της Β΄ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλανδρίου.

Είναι μέλος της γραμματείας του τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου και αναπληρώτρια συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Ξεκινά έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας Κύμης

otavoice

Γ.Μυλωνάκης για Ν.Ο.Κ: «Θα χειριστούμε το θέμα με υπευθυνότητα και σεβασμό στους Νόμους»

otavoice

Δ.Σύρου-Ερμούπολης: Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα “Δ.Βικέλας”

otavoice

Άρης Παναγιωτόπουλος: «Ιερό καθήκον για εμάς η Αρχαία Ολυμπία!»

otavoice

Δ.Ν.Ιωνίας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

otavoice

Ο Δήμος Κατερίνης τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ρομά

otavoice