OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Τρικκαίων: Πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής για επανασύνδεση ρεύματος

Άμεσα κινητοποιείται ο Δήμος Τρικκαίων και η αρμόδια επιτροπή του, που εξετάζει τις αιτήσεις τρικαλινών για επανασύνδεση ρεύματος. Η πρώτη συνεδρίαση έγινε την Πέμπτη (13/1) και εξετάστηκαν τα αιτήματα όσων ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και έχουν υποστεί διακοπή ρευματοδότησης.

Η σχετική διαδικασία έχει απλοποιηθεί, όπως ορίστηκε με απόφαση του Υπουργού Ενέργειας Κώστα Σκρέκα και αφορά σε ληξιπρόθεσμες οφειλές που υπήρχαν μέχρι και τις 31/12/2021.

«Η επιτροπή», όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς, «κινήθηκε άμεσα, προκειμένου να εξεταστούν οι πρώτες αιτήσεις συμπολιτών, που ζητούν να συνδεθεί ξανά το ρεύμα στα σπίτια τους, καθώς ειδικά αυτές τις ημέρες της κακοκαιρίας, είναι πιο αναγκαίο από ποτέ».

Οι ενδιαφερόμενοι/ες δημότες/ισσες, μπορούν:

– να τηλεφωνούν στη Γραμμή Εξυπηρέτησης του Δημότη (24310 20000, Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 21:30)
– να μεταβαίνουν καθημερινά στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων (οδός Ομήρου 6, τηλ. 24310 36900)
– να μεταβαίνουν καθημερινά στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικών Πολιτικών & Δημόσιας Υγείας (οδός Ιακωβάκη 5, τηλ. 2431063216).

Μέσω αυτών των επιλογών οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τις προϋποθέσεις ένταξης στο σχετικό πρόγραμμα και να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση.

Παράλληλα, για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, βρίσκεται σε λειτουργία και ο πενταψήφιος αριθμός ενεργειακής αλληλεγγύης 15902 για την στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 08:30 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν και να υποβάλλουν αίτημα επανασύνδεσης της παροχής τους.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice