OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Σε άμεση εφαρμογή τίθεται το τουριστικό πλάνο του νησιού για το 2022

Συμμετοχή στο Visit Greece

Το Τουριστικό Πλάνο της σεζόν 2022 του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης έλαβε την απαιτούμενη σύμφωνη γνώμη του τμήματος Σχεδιασμού και Συντονισμού Τουριστικής Προβολής του ΕΟΤ και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς ευχαρίστησε δημόσια τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και τον Προιστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Τουρισμού Κυκλάδων κ. Μιχάλη Παράβαλο για τις ενέργειές τους στην ταχύτατη έγκριση του Τουριστικού Πλάνου του Δήμου για την σεζόν 2022. Παράλληλα καλεί, τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού να εμπλουτίσουν την εφαρμογή του Visit Greece, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους και κατ΄ επέκταση το νησί. 

Ο εμπλουτισμός της εφαρμογής του Visit Greece με όλες τις τοπικές επιχειρήσεις  είναι πολύ σημαντικός για την εικόνα της Σύρου, για τον λόγο αυτό ο Δήμος ενθαρρύνει όλους τους φορείς να ενημερώσουν έγκαιρα τα μέλη τους, ούτως ώστε να αιτηθούν να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή του Visit Greece στην ιστοσελίδα https://visitgreeceapp.com. Σημειώνεται ότι η προβολή των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής του Visit Greece είναι δωρεάν.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς, η μεγάλη προσφορά σε πλημμυροπαθείς

otavoice

Με δικαστική απόφαση, εκτός δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου ο Τσαμπίκος-Βάιος Καλοπήτας

otavoice

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice