OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Λαγκαδά: Ένταξη της ωρίμανσης της μελέτης του Πολιτιστικού Κέντρου «Γεώργιος Μπίλλης» στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Την ένταξη της ωρίμανσης της μελέτης του Πολιτιστικού και Πνευματικού Κέντρο «Γεώργιος Μπίλλης» στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», αποφάσισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Λαγκαδά.

Η χρηματοδότηση του έργου ύψους 466.392,06 €, θα αποπληρωθεί από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών.

Πρόκειται για την υλοποίηση της δέσμευσης του Αναπληρωτή Υπουργού προς τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη κατά την επίσκεψή του στον Δήμο Λαγκαδά τον περασμένο Οκτώβριο, όπου είχε γίνει και αυτοψία στον χώρο του Πολιτιστικού και Πνευματικού Κέντρου.

«Η απόφαση του κ. Πέτσα θέτει επιτέλους σε τροχιά αποπεράτωσης ένα εμβληματικό έργο το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα εδώ και τριάντα χρόνια, προκειμένου να αποδοθεί σε χρήση των Δημοτών του Λαγκαδά. Είναι ουσιαστικά το έναυσμα για μια ουσιαστική πολιτιστική ανάπτυξη για τον τόπο μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice