Δήμος Κόνιτσας: Μετά από χρόνια επιστρέφει δυναμικά και θα συμμετάσχει στα «Best City Awards 2022»

Ο Δήμος Κόνιτσας είναι υποψήφιος με την πρόταση «Ανάπτυξη και προβολή του τουρισμού περιπέτειας».
Η ανάπτυξη – ανάδειξη του τουρισμού περιπέτειας αποτελεί για το Δήμο Κόνιτσας ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για την προώθηση της περιοχής στον τομέα του τουρισμού, καθώς λόγω του φυσικού της πλούτου μπορεί να υποστηρίξει τέτοιες δράσεις και να καθιερωθεί ως προορισμός για όλο το χρόνο.
Ενδεχόμενη βράβευση θα ενισχύσει την προβολή του Δήμου προς αυτή την κατεύθυνση δίνοντας ώθηση σε νέες δράσεις, ενώ ταυτόχρονα θα στηρίξει οικονομικά τον πληθυσμό της, ο οποίος παρά τις δύσκολες συνθήκες παραμένει σε αυτή την ακριτική περιοχή απαράμιλλου κάλλους.
Τα βραβεία θα προκύψουν από το μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα και οι υψηλότερες βαθμολογίες ανά κατηγορία, θα βραβευτούν με Gold, Silver ή Bronze βραβείο.
Τα Best City Awards διοργανώνει για 5η χρονιά η εταιρεία Boussias, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος Αττικής) όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων.Σχολιάστε