OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Προμήθεια νέου οχήματος «σκούπα», με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος»

Ακόμα ένα όχημα για την καθαριότητα της πόλης, μια «σκούπα» δρόμων, έρχεται να προστεθεί στο οπλοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, προκειμένου να βοηθήσει στη μάχη με τα θέματα της καθημερινότητας και να ενισχύσει τη διαρκή εκστρατεία για μια πιο καθαρή πόλη.

Όπως και τα δύο νέα απορριμματοφόρα που η Υπηρεσία Περιβάλλοντος, παρέλαβε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, έτσι και το καινούργιο όχημα αγοράστηκε από τον Δήμο, χωρίς να κοστίσει ούτε ευρώ στο δημοτικό ταμείο, αντίθετα με χρηματοδότηση που διεκδίκησε και πέτυχε η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου από το πρόγραμμα Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η νέα «σκούπα» θα συνδυαστεί με τα ήδη υφιστάμενα, ανάλογα αυτοκίνητα που διαθέτει ο Δήμος, ώστε να καλύπτεται πιο γρήγορα και σε μεγαλύτερη έκταση ο οδοκαθαρισμός στις γειτονιές του Ηρακλείου. Το συγκεκριμένο όχημα σαρώνει τους δρόμους, κυρίως τις άκρες, στην επαφή με το πεζοδρόμιο από φύλλα, πευκοβελόνες και κάθε είδος σκουπιδιού κάνοντας, παράλληλα, πλύσιμο της διαδρομής.

Ο Δήμος έχει λαμβάνειν ακόμα ένα όχημα, μια νέα υδροφόρα αυτή τη φορά, από το ίδιο «πακέτο» χρηματοδότησης που κατάφερε να εξασφαλίσει η δημοτική αρχή, η οποία θα έρθει και αυτή στο Δήμο, το επόμενο διάστημα για να τονώσει τις υπηρεσίες καθαρισμού
αλλά και την πολιτική προστασία, ειδικά με την προοπτική να αποκτηθεί το Κτήμα Φιξ, όπου θα είναι πολύτιμο εργαλείο για την πυρασφάλεια.

«Στόχος μας είναι το Ηράκλειο να γίνεται, κάθε μέρα που περνάει, όλο και πιο καθαρή πόλη. Στην προσπάθεια αυτή διεκδικούμε και προσθέτουμε κάθε πρόσφορο μέσο που θα υπηρετήσει τον Δήμο και τους δημότες. Με την προσθήκη των νέων οχημάτων εντείνουμε
τη μάχη της καθημερινότητας, προσφέρουμε περισσότερα στους δημότες», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice