OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στον Δήμο Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης επανήλθε με επιστολή του, για άλλη μια φορά στο πάγιο αίτημα του, που αφορά τη δημιουργία Τομέα του ΕΚΑΒ στο Δήμο Πλατανιά, προς τον Υπουργό Υγείας κ Πλεύρη, στην Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα Γκάγκα, στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ Παπαευσταθίου, τον αντιπρόεδρο κ Κουτσουμπέλη, στον Περ/κο Δ/ντη ΕΚΑΒ Κρήτης κ Γιαννακουδάκη, με κοινοποίηση στους Βουλευτές του Νομού, τον Περιφερειάρχη Κρήτς κ Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ Καλογερή και σε άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Με δεδομένο ότι ο Δήμος Πλατανιά, όπως σχετικά αναφέρει ο Δήμαρχος “….είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σε πληθυσμό Καλλικρατικός Δήμος του Ν. Χανίων, ενώ παράλληλα την καλοκαιρινή περίοδο φιλοξενεί το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών στον Νομό μας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Πλατανιά.
Κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί, ότι κατά τα παρελθόντα έτη λειτουργούσε κλιμάκιο ΕΚΑΒ, κατά την τουριστική περίοδο, το οποίο στάθμευε είτε στο χώρο του Δημαρχείου στο Γεράνι, είτε στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου Κολυμβαρίου..”

Μετά τα παραπάνω ο κ Μαλανδράκης “…ζητάει την παρέμβαση των ανωτέρω για τη δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στο Δήμο Πλατανιά, έτσι ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες για άμεση παροχή Υπηρεσιών Υγείας. Επίσης, σε κάθε περίπτωση, για την επερχόμενη τουριστική περίοδο, τη μεταστάθμευση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για όλο το εικοσιτετράωρο στο Δήμο Πλατανιά, ιδιαίτερα στη συγκυρία που όλοι βιώνουμε…”

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice