OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμαρχος Παλλήνης: Απαράδεκτη η απόφαση, να σταματήσει η λειτουργία των εφημεριών στο Παίδων Πεντέλης

Στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης βρέθηκε ο δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος για να στηρίξει τις κινητοποιήσεις κατά της απόφασης να μετατραπεί το νοσοκομείο σε εμβολιαστικό κέντρο και να σταματήσει να κάνει εφημερίες, σε μια κρίσιμη περίοδο. Ο κ. Ζούτσος χαρακτήρισε απαράδεκτη και προσχηματική την απόφαση και ζήτησε να ανακληθεί άμεσα από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Θεωρώ απαράδεκτη την απόφαση, να σταματήσει η λειτουργία των εφημεριών στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, για να μετατραπεί σε mega εμβολιαστικό κέντρο.
Πρόκειται για ένα Νοσοκομείο νευραλγικής σημασίας που εξυπηρετεί όλη την Ανατολική Αττική, με πάνω από 300 περιστατικά κάθε μέρα, τα οποία τώρα, θα πρέπει να στοιβαχθούν, στα άλλα δυο Νοσοκομεία Παίδων, στο κέντρο της Αθήνας.
Θεωρώ προσχηματικό τον λόγο της απόφασης. Υπάρχουν στη γύρω περιοχή, εμβολιαστικά κέντρα που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες, ενώ στο ίδιο το Νοσοκομείο, ήδη, λειτουργούν τέσσερις εμβολιαστικές γραμμές, με άψογο τρόπο.
Τονίζω, ότι, ο Δήμος Παλλήνης έχει παραχωρήσει στον ΕΟΔΥ, τα Δημοτικά Ιατρεία για να γίνουν εμβολιαστικό κέντρο, χωρίς μέχρι σήμερα, να έχουμε λάβει καμία απάντηση.
Ο Δήμος Παλλήνης είναι κάθετα αντίθετος στην απόφαση αυτή που οδηγεί έμμεσα, στο κλείσιμο του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και για αυτό στηρίζει τον αγώνα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.
Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, θα πρέπει να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση της.

Σχετικά Άρθρα

Η Δήμαρχος Σερρών απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας στην Πρόεδρο του ΣτΕ

otavoice

Κομοτηνή: Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα στον Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη

otavoice

Ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

otavoice

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

otavoice

Πρότυπο το παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης

otavoice

Καλαμαριά: Αναστολή των οικοδομικών αδειών στο Καραμπουρνάκι

otavoice