Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Καρπενησίου

Ο Δήμος Καρπενησίου συνέχισε με τα ανάμματα των χριστουγεννιάτικων δέντρων στα χωριά θέλοντας να μεταφέρει γιορτινή διάθεση σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Φωταγώγησε τα δεντράκια στο Στένωμα, στους Δομιανούς, στην Αγία Τριάδα, στη Βράχα, στο Μικρό Χωριό και στο Μεσοχώρι Κλειτσού. 

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής και το χριστουγεννιάτικο bazaar των μαθητών της πόλης.  Τα παιδιά των σχολείων μας πλημμύρισαν την Κεντρική Πλατεία με χειροποίητες δημιουργίες σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά που στήθηκε για την ενίσχυση των δράσεών τους, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου «ζέστανε» την ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες! Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά! 

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου με τη στήριξη του Δήμου Καρπενησίου παρουσίασε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη θεατρική και μουσικοχορευτική παράσταση, στην οποία «Γίναμε όλοι μας παιδιά». 

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο στις 20:00  με το «Πνεύμα των Χριστουγέννων». Μια ξεχωριστή βραδιά για τον Δήμο Καρπενησίου στην οποία επιβραβεύονται οι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων του Δήμου που αρίστευσαν. Η βραδιά αποτελεί ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που έμπρακτα στηρίζουν με την προσφορά τους τον τόπο.  Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καρπενησίου « ντύνει» μουσικά την όμορφη βραδιά. 

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου στις 18:00 «Βραδιά κινηματογράφου με άρωμα Χριστουγέννων…» με την παιδική ταινία «Χριστούγεννα στη Φάρμα των Ζώων». Είσοδος ελεύθερη. 

Την ίδια ημέρα στην Πλατεία της Φουρνάς στις 19:30 ο Σύλλογος Γυναικών Δ.Ε. Φουρνάς ετοιμάζει για ντόπιους και επισκέπτες Χριστουγεννιάτικη γιορτή, ενώ το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021 αντίστοιχη γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Κρικέλλου στις 19:00. 

Την Κυριακή    26   Δεκεμβρίου 2021 στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου στις 12:00 Γλυκοπλάθουμε… με τον Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου στις 19:00 μια θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους: 

Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς 

Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς, που, όπως επισημαίνει κι ο ίδιος στον πρόλογο του βιβλίου του, «…μακάρι να μας στοιχειώσει για πάντα». Ο πλούσιος και τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ ο οποίος μισεί κυριολεκτικά τα Χριστούγεννα, βιώνει μέσα σε μία μόνο νύχτα, μία αποκάλυψη τρομαχτική, μα συνάμα τόσο λυτρωτική! Έπειτα από την «επίσκεψη» του νεκρού συνεταίρου του, Τζέικομπ Μάρλεϊ, τον επισκέπτονται τρία Πνεύματα. Το Πνεύμα των Χριστουγέννων του Παρελθόντος, το Πνεύμα των Χριστουγέννων του Παρόντος και το Πνεύμα των Χριστουγέννων του Μέλλοντος. Ο άσπλαχνος Σκρουτζ, αγγίζοντας συναισθήματα που είχε για χρόνια ξεχασμένα, μαλακώνει και πλημμυρίζει Αγάπη μαθαίνοντας να γιορτάζει τα Χριστούγεννα όπως τους αξίζει! Στον ρόλο του Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο Νίκος Ορφανός. Μαζί του ένας ταλαντούχος 10μελής θίασος γεμάτος ενέργεια που μας ταξιδεύει στο Πνεύμα των Χριστουγέννων.  

Είσοδος ελεύθερη 

 

 
Σχολιάστε