OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Το Κέντρο Ημέρας “Ανοιχτή Αγκαλιά” στο Κορωπί επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής, Θ. Αυγερινός

Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη είχε την χαρά να επισκεφτεί την Κυριακή στις 12 Δεκεμβρίου, το “Κέντρο Ημέρας Ανοιχτή Αγκαλιά Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής” που εδρεύει στο Κορωπί, με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώθηκε για τις ανάγκες του Ιδρύματος. 

Το ίδρυμα που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2006, προσφέρει δωρεάν ομαδικά και εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα σε παιδιά με αναπτυξιακές και συναισθηματικές διαταραχές ηλικίας 2,5 – 14 ετών και εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας. Σκοπός του Ιδρύματος είναι τόσο να υποστηρίξει όσο και να παράσχει βοήθεια σε όλους όσους έχουν ανάγκη, όπως στα παιδιά που νοσηλεύονται στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία της χώρας, στους κατοίκους των ακριτικών περιοχών της Ελλάδας και τέλος, στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ο κ. Αυγερινός αντάλλαξε ευχές για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων με τα παιδιά και το προσωπικό του Ιδρύματος, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: “Ευχόμαστε να ξεπεραστεί γρήγορα η πανδημία που ταλανίζει τη χώρα μας και όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να βοηθηθεί και το πολύ σημαντικό έργο που παρέχει το Ίδρυμα στα παιδιά αλλά και στους ενήλικες που το έχουν ανάγκη”. 

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice