ΠΣτΕ: Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19, με την Επιδημιολόγο Αθηνά Λινού

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό κατά του Covid – 19 με κεντρική ομιλήτρια την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Prolepsis και Καθηγήτρια Επιδημιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Αθηνά Λινού.

Χαιρετισμό στη διαδικτυακή συζήτηση θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ενώ θα τοποθετηθούν οι Ανδρέας Τοουλιάς, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19 και Αλεξάνδρα Πλατιά, Αν. Γεν. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημ. Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η Περιφέρεια παροτρύνει κάθε πολίτη να συμμετάσχει στην ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου 2021 (13/12), με το σύνθημα «Ρωτάω – Μαθαίνω! Ενημερώνομαι σωστά για τον εμβολιασμό».

Η διαδικτυακή συζήτηση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας “ZOOM” και θα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο από το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube: 

https://www.youtube.com/channel/UCqSGC2i5MnhmCCw5bQo-MYA

και το προφίλ της Περιφέρειας στο Facebook:

https://www.facebook.com/perifereia.stereas.elladas

Μετά τις αρχικές και σύντομες εισηγήσεις, θα δοθεί χρόνος σε όσους παρακολουθούν την ανοιχτή συζήτηση, προκειμένου να υποβάλλουν σχετικές ερωτήσεις.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 
Σχολιάστε