Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Αρταίων για το έτος 2022

Κοινωνικές παροχές και απαλλαγές στα δημοτικά τέλη.

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου Αρταίων για το έτος 2022 κατά τη διάρκεια της χθεσινής ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο προϋπολογισμός του 2022, ουσιαστικά ολοκληρώνει το σύνολο των δράσεων  του Δήμου Αρταίων για το οικονομικό έτος 2022. Ένας προϋπολογισμός που διεκδικεί έσοδα για την Άρτα παρά τα μειωμένα έσοδα των Δήμων την πανδημία, βάζει σε τάξη στα οικονομικά, μειώνει τις δαπάνες, αυξάνοντας το πλεόνασμα του Δήμου και επιστρέφοντας το με έργα και υπηρεσίες στους πολίτες.

Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό, ο οποίος συντάχθηκε με μήνα αναφοράς τον Σεπτέμβριο του 2021, ισοσκελισμένος και στηρίζεται σε ρεαλιστικά δεδομένα και ανέρχεται σε 59.912.951,51 ευρώ, ενώ είναι και κατά 10 εκατ. ευρώ περίπου αυξημένος με βάση τον περσινό, από τις νέες χρηματοδοτήσεις έργων.

Σημειώνεται πως ο προϋπολογισμός έχει αξιολογηθεί κι έχει λάβει τη σύμφωνη γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ του Υπουργείου Εσωτερικών, δίχως να δεχτεί καμία παρατήρηση και διόρθωση.
Σχολιάστε