Πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τον Σ.Β.ΑΠ. για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες των Δήμων μελών του

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Συνδέσμου και σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του που προβλέπει «βοήθεια στο έργο της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης των Δήμων μελών του», ο Σ.Β.ΑΠ. παρέδωσε στους εκπροσώπους των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων, voucher για την παραλαβή 320 πακέτων τροφίμων, για τις ευπαθείς ομάδες των Δήμων τους.

Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης Παιδικών Χορωδιών που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Η επιλογή των ωφελουμένων γίνεται από την Κοινωνική Υπηρεσία του κάθε Δήμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο κ. Γιάννης Κεχρής, και ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος. Επίσης παρευρέθησαν και παρέλαβαν τα voucher, οι αντιδήμαρχοι Βούλη Αρσένη – Λάμπρου Δήμου Βριλησσίων, Ασπασία Παναγιωτακοπούλου Δήμου Γαλατσίου, Νότα Σοκορέλλη Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κλειώ Ανδρέου Δήμου Παιανίας, Μαρία Μουντάκη – Αθανασάκου Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Χαράλαμπος Μπονάτσος Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, καθώς και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι της Κοινωνικής Πολιτικής των Δήμων Μελών: Πέτρος Κόνιαρης, Κανέλλου Λίβια, Μαρία Περάκη, Ιωάννα Σαλβάνου, Κατερίνα Κουράση, Ιωάννα Γιαννακοπούλου, Μαρίνα Βενιεράκη.

 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

 Για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

Σε μια σεμνή τελετή που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης Παιδικών Χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού βραβεύτηκαν οι νικητές του διαγωνισμού.

Την βράβευση έκαναν ο Πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. κ. Γιώργο Κουράσης και ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης Δημάρχων Αττικής και Γενικός Γραμματέας του Σ.Β.Α.Π. κ. Παύλος Καμάρας.Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους εξής:

Για το διήγημα

1ο Βραβείο Μαρία Καρβελά

2ο Βραβείο Ελευθερία Βαφάκου, Γεωργία Μπαμπαλετάκη, Ηλιάνα Καταπόδη

3ο Βραβείο Κυριακή Παρασύρη

Για το εικαστικό

1ο Βραβείο Σεραφείμ Κερασιώτης

2ο Βραβείο 1ο Νηπιαγωγείο Νέου Ψυχικού

3ο Βραβείο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου

Αναμνηστικά μετάλλια δόθηκαν σε μικρά παιδιά των σχολείων που μετείχαν στον διαγωνισμό.
Σχολιάστε