OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Νέα αντιπλημμυρικά έργα ύψους 4 εκ. ευρώ σε Πάμισο και Ενιπέα

Δύο νέες συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία των ποταμών Πάμισου και Ενιπέα υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Τα δυο έργα χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και αφορούν εργασίες για την συντήρηση και αποκατάσταση των υφιστάμενων αντιπλημμυρικών έργων των υδατορεμάτων Πάμισου και Ενιπέα τα οποία υπέστησαν ζημία από τη θεομηνία του μεσογειακού κυκλώνα «ΙΑΝΟΣ». 

«Υπογράψαμε δυο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ, που οδηγούν σε έργα αποκατάστασης και αντιπλημμυρικής προστασίας στα ποτάμια του Πάμισου και του Ενιπέα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Στον Πάμισο κάνουμε αποκαταστάσεις σε συνολικό μήκος 12 χλμ. και στον Ενιπέα  κάνουμε αποκαταστάσεις σε περιοχές όπου εντοπίζονται προβλήματα ή βλέπουμε ότι είναι ευαίσθητες και χρειάζονται ενίσχυση. Με τα έργα αυτά,  συμπληρώνουμε τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις που έχουμε  σε εξέλιξη στην περιοχή των δυο  ποταμών. Παράλληλα σε εξέλιξη έχουμε έργα σε ρέματα στα Φάρσαλα, στο Κιλελέρ και στα Τέμπη ενώ στον Πάμισο αυτή τη στιγμή επιχειρεί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην περιοχή του Μουζακίου, στη Γέφυρα Μπαλάνου, στη θέση «Νησιά»» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης. 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice