Παράδοση τροφίμων σε 320 οικογένειες των Δήμων Μελών από τον ΣΒΑΠ

Τη Δευτέρα (20/12) στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Συνδέσμου και σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του που προβλέπει «βοήθεια στο έργο της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης των Δήμων μελών του», ο Σ.Β.ΑΠ. παρέδωσε στους εκπροσώπους των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων, το γιορτινό γεύμα των Χριστουγέννων σε 320 οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας.

Με την προσφορά μας αποδεικνύουμε πως το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι ζωντανό και μας δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα στην περίοδο των Χριστουγέννων.
Αυτό το μήνυμα θα συγκρατήσουμε για τη νέα χρονιά, ένα μήνυμα που μας δίνει ελπίδα μέσα στις δυσχέρειες της πανδημίας και της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης.

Ο Σ.Β.Α.Π. ευχαριστεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΕΠΕ, τις εταιρίες ΗΛΙΟΣ Ζυμαρικά και ΛΟΥΞ Αναψυκτικά που μας υποστήριξαν καθώς και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου που μας διέθεσε χώρο του για τη διανομή των τροφίμων.

Ο Σ.Β.Α.Π. από τη μεριά του θα συνεχίσει να προσφέρει προστασία σε ευπαθή – κοινωνικά και οικονομικά – άτομα και οικογένειες με την κάλυψη πρωτογενών αναγκών στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Σχολιάστε