OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων και ψυχαγωγικών δράσεων στο πλαίσιο των εορτών

Στόχος του Δήμου είναι να αλλάξει η διάθεση όλων των συμπολιτών, να φωτίσει τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, να μεταφέρει την λάμψη των εορτών στην πόλη, να τονώσει την τοπική αγορά, προσδίδοντας χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε κάθε γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, σε μια δύσκολη συγκυρία, λόγω της πανδημίας που συνεχίζει να μας «συντροφεύει».

Φέτος, υπήρξε προσπάθεια να στολιστούν και να φωτιστούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πλατείες και κεντρικά σημεία κάθε συνοικίας του Δήμου, προσδίδοντας έτσι μια πνοή αισιοδοξίας, χαράς και ελπίδας στην όμορφη και αγαπημένη πόλη!

Η είσοδος στις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν θα είναι ελεύθερη και θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Κατά τη διάρκειά τους είναι σημαντικό να τονίσουμε πως θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, καθώς και τροφές για τα αδέσποτα ζώα!

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

 

  • Το Σάββατο στις 11 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων από τις 17:30 η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτική παρέα (31 ανιματέρ και εμψυχωτές) θα περιμένει να υποδεχθεί τους μικρούς φίλους. Ο Αϊ Βασίλης πάνω στο έλκηθρό του με τους ταράνδους του, τέσσερις χαμογελαστοί και έμπειροι ξυλοπόδαροι ντυμένοι θεματικά, ζογκλέρ με φωτιές, κορίνες και ακροβατικά κόλπα, παράσταση με μάγο και μοναδικά τρικ, bubbles show, γωνιές με face painting, ξωτικά και νεράιδες, «ζωντανή φάτνη», η παρέα του Μίκυ, photo booth με Χριστουγεννιάτικο θέμα για ανεπανάληπτες φωτογραφίες

Σε όλα τα παιδιά θα μοιραστούν 400 μπαλόνια ηλίου τα οποία και θα απελευθερωθούν στον ουρανό της πόλης μας κατά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Στις 19.45 η 45μέλης χορωδία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με μαέστρο την Μαρία Κάτσαρη θα «ντύσει» την ατμόσφαιρα με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες,

Ενώ στις 20.00 το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης  θα ανάψει ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος και ο ουρανός θα φωτιστεί από ένα υπέροχο σόου βεγγαλικών!

 

  • Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 14:00, το στολισμένο τρενάκι του Δήμου με 4μελή ορχήστρα θα περάσει από όλες τις γειτονιές της πόλης για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα (υπό την επιμέλεια του σολίστα στο κλαρίνο, Γιώργου Κοτσίνη, οι δεξιοτέχνες της παραδοσιακής μουσικής, Μανώλης Κόττορος στο βιολί, Θωμάς Κωνσταντίνου στο ούτι και η εξαιρετική Ρία Ελληνίδου στο τραγούδι, πρόκειται να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα).

 

  • Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 19:00 στη δημοτική βιβλιοθήκη (Ν. Τρυπιά 45, Νέα Φιλαδέλφεια), ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Βούρος θα διαβάσει παιδικά παραμύθια στους μικρούς φίλους!

 

  • Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 14:00 το τρενάκι του Δήμου, θα κινείται κατά μήκος της Λεωφόρου Δεκελείας, με επιβάτες παιδικές Χριστουγεννιάτικες μασκότ και μία μοναδική παράσταση με σαπουνόφουσκες που θα αλληλεπιδρούν με συχνές στάσεις με το κοινό!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice