Μία μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας!

Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, στο κάλεσμα του Δήμου και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε «, για συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων, για τα παιδιά οικογενειών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που το έχουν ανάγκη.

Όλοι μαζί κατάφεραν να γεμίσουν περισσότερες από τριάντα (30) μεγάλες κούτες, με παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ότι άλλο μπορεί να ονειρευτεί το κάθε παιδί!

Σε αυτή την ξεχωριστή και όμορφη δράση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού Σοφία Αλεφραγκή, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Ψηφιακής Μετάβασης & Πληροφορικής Ηλίας Τάφας, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή και πολλά ακόμη στελέχη του Δήμου.

Ήδη τα δώρα συσκευάζονται για να δοθούν τις επόμενες ημέρες στα παιδιά των πολιτών που είναι εγγεγραμμένοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

269701393_496446268352634_6901071198226738226_n.jpg

 
Σχολιάστε