Με Αγιοβασίληδες «πλημμύρισαν» οι δρόμοι του Πειραιά στο 2ο «SANTA RUN PIRAEUS 2021»!

Πλήθος από Αγιοβασίληδες ξεχύθηκαν σήμερα στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, παίρνοντας μέρος σε ένα πρωτότυπο αγώνα δρόμου, στο «SANTA RUN PIRAEUS 2021», που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην πόλη.

Στο πνεύμα των ημερών φόρεσαν τη στολή του Άι Βασίλη – του αγίου που έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των παιδιών και των μεγάλων – και έτρεξαν με εκκίνηση την πλατεία Κοραή και τερματισμό το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας.

Στο τέλος της διαδρομής, οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο.

Tο «2ο SANTA RUN PIRAEUS 2021», το ξεχωριστό αυτό αθλητικό γεγονός, διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (Ο.Π.Α.Ν.) με τη συνεργασία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά «Χριστούγεννα στον Πειραιά-Γιορτές στις Γειτονιές».

Κατά τη διοργάνωση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που ορίζει η Πολιτεία για τη αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Πειραιάς γέμισε Αγιοβασίληδες στο ξεχωριστό αθλητικό δρομικό Piraeus Santa Run που διοργανώθηκε στην πόλη μας για ακόμη μια γιορτινή περίοδο! Πολλά μπράβο σε όλους, μικρούς και μεγάλους, που αψήφησαν το κρύο και το ψιλόβροχο, φόρεσαν τη στολή του Άγιου Βασίλη και έτρεξαν στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, για να σκορπίσουν το μήνυμα της χαράς των Χριστουγέννων. Στόχος μας με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας και εφέτος, είναι να δημιουργήσουμε αυτή τη δύσκολη εποχή που εξακολουθούμε να βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας, μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα και ένα κλίμα αισιοδοξίας στην πόλη. Νιώθουμε ικανοποίηση για τη συμμετοχή του κόσμου στις δράσεις μας, καθώς αυτό που σχεδιάσαμε αρέσει και έχει ανταπόκριση στους πολίτες. Αυτό είναι και το νόημα των εορταστικών εκδηλώσεων. Συγχαρητήρια στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για τη διοργάνωση του «2ου Santa Run Piraeus» και στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πειραιά για την πολύτιμη υποστήριξή τους. Και του χρόνου να είμαστε καλά! Χρόνια πολλά!».

 
Σχολιάστε