Κοντουλάκος: “Η καταστροφική διοίκηση Κεχαγιά χτύπησε για άλλη μια φορά”

Η δημοτική παράταξη «Μπροστά Μαζί – Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη», με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο, σε ανακοίωση που εξέδωσε, κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή Πεντέλης για την καταστροφή ενός βαγονιού τρένου του 1937 που βρισκόταν στο δημοτικό οικόπεδο της οδού Κοτζιά.

Παράλληλα ζητεί να μάθει αν η απόφαση πάρθηκε σε κάποιο Τοπικό ή Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και τον λόγο εμφάνισης ιδιωτικής εταιρείας ανακύκλωσης για να μαζέψει τα σίδερα και όχι η εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο Δήμος.

Η δημοτική παράταξη αναφέρει συγκεκριμένα:

“Όλα τα έχουν λύσει, το βαγόνι τους πείραξε
Η καταστροφική διοίκηση Κεχαγιά χτύπησε για άλλη μια φορά.
Αφού έχει λύσει όλα τα προβλήματα του Δήμου Πεντέλης… έκλεισε την Πτέρυγα Μπόμπολα, όπου ο ΕΟΔΥ την είχε υποδείξει για πτέρυγα 80 κλινών COVID, κάνοντάς την αίθουσα προσχολικής αγωγής για 25 παιδιά , πληρώνοντας 17.800€ τον μήνα στον Ε.Φ.Κ.Α. και έχοντας ήδη σπαταλήσει 250.000€ για επισκευές… έφερε ιδιώτες στην καθαριότητα, δίνοντας τους 3.000.000€,ενώ οι δημότες τους βλέπουν στην χάση και στην φέξη… έφερε ιδιωτική security δίνοντάς τους 800.000€, αλλά οι βανδαλισμοί και οι κλοπές συνεχίζονται… έφερε πρόσθετη security για την έκταση του ΝΙΕΘ(Πρώην Νοσοκομείο Εργατών Θαλάσσης), δίνοντας τους 24.000€ τον μήνα, ενώ η ανομία στον συγκεκριμένο χώρο δίνει και παίρνει… προσπάθησε να ξεπουλήσει τον οικισμό της Νταού Πεντέλης στην Ραφήνα και του Άγιου Δημήτριου στον Γέρακα, τώρα ήρθε η ώρα να αρχίζει να εξαφανίζει και βαγόνια.
Αφού λοιπόν έφτιαξε όλα αυτά, ήρθε η ώρα να εξαφανιστεί, μέσα σε μια μέρα, από την δημοτική κοινότητα Πεντέλης και συγκεκριμένα από το δημοτικό οικόπεδο της οδού Κοτζιά, ένα βαγόνι τρένου, του 1937, οπού με χρήματα του «Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού»( ΣΕΟ), στέγαζε τα γραφεία του έως και το 2000.
Μετέπειτα στεγαζόντουσαν τα γραφεία αθλητικού συλλόγου έως και την ημέρα της εξαφάνισης του βαγονιού.
Εντύπωση δε μας προκαλεί, ότι εμφανίστηκε ιδιωτική εταιρία ανακύκλωσης για να πάρει τα σίδερα.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν με ποια άδεια τοπικού ή δημοτικού συμβουλίου αποφασίστηκε η καταστροφή του βαγονιού από τον συγκεκριμένο χώρο;
Με ποια άδεια τοπικού ή δημοτικού συμβουλίου, δόθηκε η «λεία» σε ιδιωτική εταιρία του Γέρακα και όχι στην εταιρία που έχει σύμβαση ο Δήμος Πεντέλης για να αποσύρει τα εγκαταλελειμμένα οχήματα;
Ποιος εισέπραξε τα χρήματα από την ανακύκλωση, ο Δήμος Πεντέλης, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ή κάποιο αόρατο χέρι;

Υ.Γ. Αντίστοιχη περίπτωση έχει συμβεί προ λίγων μηνών στο Κοιμητήριο Μελισσίων, όπου «εξαφανίστηκαν» μεταλλικοί κάδοι σκουπιδιών.
Είστε επικίνδυνοι για την πόλη.
Το μόνο που σας συμβουλεύουμε να κάνετε είναι να μαζεύετε τα πράγματά σας, γιατί οι δημοτικές εκλογές του 2023 είναι πολύ κοντά”.
Σχολιάστε