OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Θάσου: Αποκατάσταση ευστάθειας πρανών στο δρόμο Πρίνου-Καζαβητίου

Την Πέμπτη (16/12) υπογράφηκε από το Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη και τον κ. Νικόλαο Τσήκο, εκπρόσωπο οικονομικού φορέα «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΗΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ»., η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Αποκατάσταση ευστάθειας πρανών στο δρόμο από τον Πρίνο προς Καζαβήτι». Η συνολική δαπάνη έφτασε τις 209.781,53€ με ΦΠΑ.

Η προθεσμία υλοποίησης του έργου είναι εννέα μήνες και χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ σε βάρος του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ, ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΗΣΟΥ ΘΑΣΟΥ»

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση τμήματος της οδού μήκους 328,02μ. που οδηγεί από τον Οικισμό «Καλύβια Πρίνου» στους οικισμούς Μικρό και Μεγάλο Καζαβήτι. Το έργο προβλέπει την κατασκευή 3 στροφών, αντί των 4 που υπάρχουν, ενώ τμήμα της οδού μετατοπίζεται βορειότερα από την υπάρχουσα. Περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες αποκατάστασης επικίνδυνων πρανών, οδοστρωσία όπου απαιτείται, ασφαλτόστρωση, πινακίδες σήμανσης, στηθαία ασφαλείας σε συνολικό μήκος 71 μέτρα και τέλος διαγράμμιση της οδού.

Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, δήλωσε:

«Παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜΘ, ξεκινά η υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για την περιοχή του Πρίνου. Συνεχίζουμε μεθοδικά και επίμονα να εργαζόμαστε αφενός για την αποκατάσταση προβλημάτων σε υπάρχουσες υποδομές και αφετέρου για τη δημιουργία νέων υποδομών προς όφελος των κατοίκων του τόπου μας».

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice