OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: «Χριστούγεννα Μαζί!»

Το μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων ξεκινά! Η Σύρος στολίστηκε στα γιορτινά της και μας περιμένει όλους για να περάσουμε τα «Χριστούγεννα Μαζί»!

Παρ’ όλο που η υγειονομική κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, ο Δήμος Σύρου–Ερμούπολης, απόλυτα προσαρμοσμένος στις νέες συνθήκες και προτάσσοντας της ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού, διοργανώνει ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με μουσική, χορό, τραγούδι, θέατρο, κινούμενα σχέδια και ποικίλα ψυχαγωγικά δρώμενα. Το πολιτιστικό πρόγραμμα διατίθεται μόνο σε ψηφιακή μορφή, προκειμένου να προσαρμόζεται στις μεταβολές που ενδέχεται να προκύψουν. 

Η επίσημη έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο κέντρο της Πλατείας Μιαούλη, μπροστά από το εμβληματικό Δημαρχείο, χωρίς τη συμμετοχή κοινού. Την ίδια ημέρα θα αναρτηθεί στα ψηφιακά μέσα βίντεο με τη συμμετοχή της Παιδικής-Νεανικής Ορχήστρας των Κυκλάδων και το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαου Λειβαδάρα.

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Σχετικά Άρθρα

Κοζάνη: Κλειστή η γέφυρα Σερβίων την Κυριακή για δοκιμές φόρτισης

otavoice

O Δημήτρης Δεληγιάννης επικεφαλής της Συμπαράταξης Λαρισαίων

otavoice

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice