Δήμος Πύργου: Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων»

Πάει ο παλιός ο χρόνος…

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλε το πρωί της Παρασκευής (31/12) η Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων» στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Την ορχήστρα υπό τη συνοδεία του προέδρου του ΔΣ της Φιλαρμονικής, Θανάση Δασκόπουλου, υποδέχτηκαν μπροστά από το δημαρχείο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Γιάννης Βαρελάς, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου Δημάρχου Γιώργος Καραστέργιος και συνεργάτες του δήμου.

Η ορχήστρα έπαιξε πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, «έντυσε» την πλατεία της πόλης με όμορφες μελωδίες, χαρίζοντας μια νότα αισιοδοξίας σε
πολλούς περαστικούς που απόλαυσαν τη μουσική και το θέαμα. Ο κ. Βαρελάς μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη
Αντωνακόπουλου και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και το 2022 να μας οδηγήσει στο τέλος της πανδημίας.

«Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, χαρά και αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο. Να είμαστε όλοι καλά, να γιορτάσουμε την έλευση του νέου έτους και να ξεπεράσουμε γρήγορα την πανδημία που ταλαιπωρεί την κοινωνία μας. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τη Φιλαρμονική Πύργου και τον κ. Δασκόπουλο που είναι πάντα δίπλα μας».

Ο κ. Δασκόπουλος με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον κ. Βαρελά και τον Δήμαρχο Πύργου για τη στήριξή τους στο έργο και τις δράσεις της Φιλαρμονικής και ευχήθηκε μια καλή, με υγεία, χρονιά σε όλους.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Σχολιάστε