Δήμος Περάματος: Δωρεάν Rapid Τest σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Τρίτη 21/12

Ο Δήμος Περάματος σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Τρίτη (21/12), θα διενεργήσει δωρεάν προληπτικούς ελέγχους με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Tests). Από τις 9:00 έως τις 15:00, κινητό κλιμάκιο θα βρίσκεται στο Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Περάματος (Λεωφόρος Ειρήνης 36). Με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την ασφάλεια του κοινού και υπό τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, συνεχίζονται οι δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού που απευθύνονται προς όλους τους πολίτες του Δήμου Περάματος είτε έχουν εμβολιαστεί, είτε δεν έχουν εμβολιαστεί ή ακόμη κι αν έχουν νοσήσει.

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν Rapid Tests, πρέπει να έχουν μαζί τους αποδεικτικό ταυτότητας (π.χ. ταυτότητα, άδεια οδήγησης, διαβατήριο κτλ) και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (covid19), θα μπορούν να ανατρέξουν στο gov.gr και να ανακτήσουν αντίγραφο του αποτελέσματος της εξέτασης, με τους προσωπικούς κωδικούς TAXIS.

Οι εξεταζόμενοι, που δεν έχουν προβεί σε εμβολιασμό, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ΜΟΝΟ στην περίπτωση που το αποτέλεσμα θα είναι ΘΕΤΙΚΟ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Σχολιάστε