OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Παιανίας: Ασφαλτοστρώνονται 5.700 μέτρα αγροτικών οδών

Ξεκινά άμεσα, μετά και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη, η ασφαλτόστρωση 5.700 μέτρων αγροτικών οδών με στόχο την εύκολη πρόσβαση των αγροτών στη γη τους.

Οι οδοί που θα κατασκευαστούν είναι :
-οδός Αγ. Κωνσταντίνου (από την επαρχ. οδό Παιανίας – Σπάτων έως την Αττική οδό και η συνέχεια από την Αττική οδό έως την οδό Ικαρίας), μήκους 2.500 μέτρα.
-Ανώνυμη οδός στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου (από την επαρχ. οδό Παιανίας – Σπάτων έως την Αττική οδό και η συνέχεια από την Αττική οδό έως την ανώνυμη ασφαλτοστρωμένη οδό που ενώνει την Παιανία με τα Σπάτα), μήκους 2.000 μέτρα.
-οδός Ικαρίας, μήκους 950 μέτρα.
-οδός Αγίων Θεοδώρων (από οδό Αγ. Κωνσταντλινου έως οδό Αμπελώνων), μήκους 250 μέτρα

IMG 20211210 133717

«Με την υπογραφή αυτής της σύμβασης ικανοποιούμε ένα πάγιο αίτημα της κοινωνίας μας και ειδικότερα των αγροτών της πόλης μας για εύκολη πρόσβαση στη γη τους. Είναι ένα σημαντικό βήμα προς όφελος συνολικά όλου του δήμου. Επιτρέψτε μου να θυμίσω πως από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, έχω μεριμνήσει για την αποκατάσταση μέγιστου τμήματος των αγροτικών οδών για την εξυπηρέτηση και των κατοίκων των εκτός σχεδίου περιοχών. Για τη διοίκησή μας ο Δήμος Παιανίας δεν τελειώνει στα όρια του οικιστικού ιστού» επισημαίνει ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Το έργο ύψους 315.000 ευρώ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2022.

IMG 20211210 133711

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice