OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Νισυρίων: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές για όλους τους μαθητές του Γυμνασίου

Η εταιρία «ΛΑΒΑ Α.Ε» δώρισε σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop), 24 στο σύνολο, για να τον χρησιμοποιούν στα μαθήματά τους και τις άλλες δραστηριότητές τους. Η πρωτοβουλία αυτή της «ΛΑΒΑ Α.Ε.» εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα», του Ομίλου «ΗΡΑΚΛΗΣ», με τομείς προτεραιότητας την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, τη στήριξη της νέας γενιάς, τη θωράκιση της δημόσιας υγείας, την προστασία της φύσης και τη δημιουργία αξίας για όλους.
Πριν δύο χρόνια δόθηκαν σε όλους τους μαθητές του Γυμνασίο-Λυκείου 46 υπολογιστές.
Η Δημοτική αρχή σταθερή στις δεσμεύσεις της, υλοποιεί ακόμη μια δράση υποστήριξης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Στέκεται δίπλα σε κάθε παιδί και παρέχει ψηφιακά εργαλεία για το σήμερα και το αύριο. Υποστηρίζει την εκπαίδευση των νέων, την ενισχύει και μεριμνεί για όλες τις ανάγκες των σχολείων της.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα του Γυμνασίου –Λυκείου παρουσία όλων των μαθητών του Γυμνασίου και των καθηγητών, μίλησαν ο Διευθυντής του Σχολείου κος Ιωάννης Κουλάκης, ο Δήμαρχος Νισύρου κος Χριστοφής Κορωναίος και ο Διευθυντής του λατομείου στο Γυαλί της ΛΑΒΑ Α.Ε, κος Αντώνης Κοτσαμπάσογλου, και αναφέρθηκαν στην σπουδαία σημασία της χρήσης της τεχνολογίας για την μόρφωση των νέων. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κα Ασημίνα Γκούβρα, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα αυτής της δωρεάς.
Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Νισύρου έχει ως βασικό στόχο τη βοήθεια των σχολείων της Νισύρου με οποιοδήποτε τρόπο για να μπορούν οι νέοι μας να αποκτήσουν πνευματικά εφόδια για τη ζωή τους. Η δωρεά της «ΛΑΒΑ Α.Ε.» με φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους μαθητές Γυμνασίου Νισύρου είναι ένα δείγμα της προσφοράς της εταιρείας στη Νίσυρο και στα παιδιά της Νισύρου. Ευχαριστούμε τη «ΛΑΒΑ» για τη δωρεά της αυτή και είμαι σίγουρος ότι η αγαστή συνεργασία με τον Δήμο θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια».

Σχετικά Άρθρα

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice

Σε δημόσια διαβούλευση η κυκλοφοριακή μελέτη για την Αρχαία Κόρινθο

otavoice

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το πρώτο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κοινότητας Παπάγου

otavoice