Δήμος Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε σχολεία, στρατόπεδα και Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κοινότητας Κιλκίς

Το δώρο της Κοινότητας Κιλκίς για τα Χριστούγεννα δόθηκε προεορτίως σε φορείς της πόλης και των χωριών της διοικητικής της ευθύνης έχει οικολογικό αποτύπωμα και είναι ένα καταπράσινο πεύκο από τη Γάβρα!

Με φροντίδα της Κοινότητας και εργαζομένων στο τμήμα Πρασίνου κόπηκαν πεύκα από την περιοχή Αντιγόνειας – Γάβρας και διατέθηκαν για το χριστουγεννιάτικο στολισμό δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών, σχολείων (Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων), των στρατοπέδων της Αργυρούπολης και του Καμπάνη.

Πάνω από εξήντα πεύκα στηριγμένα πάνω σε ξύλινες βάσεις που έφτιαξαν υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας στολίζουν την είσοδο του Δημαρχείου Κιλκίς, το γραφείο του Δημάρχου Κιλκίς, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, της Περιφερειακής Ενότητας, της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς καθώς και κτήρια Πολιτιστικών Συλλόγων οικισμών που υπάγονται στην Κοινότητα Κιλκίς. 

Η κοπή των δέντρων έγινε με άδεια του Δασαρχείου Κιλκίς για λόγους ισορροπίας του φυσικού οικοσυστήματος.  

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιος Καριοφύλλης ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Δασάρχη Κιλκίς Γιώργο Βούρτσα για την συνεργασία ως επίσης τους υπαλλήλους των προαναφερθεισών υπηρεσιών και του τμήματος διαχείρισης οχημάτων που με τον καλό συντονισμό τους διέθεσαν έγκαιρα, όπου ζητήθηκε, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.      
Σχολιάστε