Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Χριστουγεννιάτικη δράση με το ΚΕΘΕΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κοινωνικού Φαρμακείου, της Δομής Παροχής Συσσιτίου και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας στον πεζόδρομο της οδού Μοναστηρίου, την Τρίτη (21/12), για τους ωφελούμενους των Δομών.

Για την εκδήλωση συνεργάστηκαν: το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΝΟΣΤΟΣ, το Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, τα Κ.Α.Π.Η. και οι Βρεφικοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου.

Οι ομάδες μαγειρικής των Κ.Α.Π.Η., έφτιαξαν εδέσματα με πολύ αγάπη και μεράκι για όλους τους καλεσμένους. Οι Παιδικοί Σταθμοί πρόσφεραν γλυκά σε εξαιρετικά όμορφες κατασκευές και χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Οι ομάδες μελών του Θεραπευτικού Προγράμματος ΝΟΣΤΟΣ μαγείρεψαν στον πεζόδρομο, έφτιαξαν και πρόσφεραν γλυκά και ζεστή σοκολάτα. Στην γιορτή μας τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μοίρασαν δώρα οι μαθητές και οι μαθήτριες του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Η προσέλευση των ωφελούμενων ήταν μεγάλη παρά το κρύο. Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν ενεργά στην όμορφη γιορτή, μέσα σε κλίμα ζεστασιάς και χαράς. Οι ευχές τους γεμάτες αγάπη και αισιοδοξία αποτυπώθηκαν στο μεγάλο Δέντρο των Ευχών που υπήρχε έξω από το κτήριο των Δομών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Στέλλα Μιχάλογλου, οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, ευχαριστώντας τους διοργανωτές για την όμορφη αυτή δράση αλλά και για την συνολικότερη προσφορά τους στο πεδίο της κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης των ευάλωτων συνδημοτών μας. Το παρόν έδωσε επίσης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κερατσινίου-Δραπετσωνας «Αλλάζουμε», Παντελής Καμάς.
Σχολιάστε