Δήμος Κατερίνης: Το «Δέντρο των Ευχών» στόλισαν τα παιδιά των δημοτικών σχολείων

Το πιο αισιόδοξο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το «Δέντρο των Ευχών», στολίστηκε σήμερα στην πλατεία Μακεδονίας με ζωγραφιές, ευχές και κορδέλες, από παιδιά νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του Δήμου Κατερίνης. Τα μικρά παιδιά συντονίστηκαν στους
χριστουγεννιάτικους ρυθμούς των εκδηλώσεων του Δήμου Κατερίνης, στόλισαν το πανύψηλο δέντρο – συνοδεία μελωδικών ήχων από την ορχήστρα και χορωδία των εκπαιδευτηρίων «ΠΛΑΤΩΝ» – με ιδιαίτερη φροντίδα και δημιουργικότητα.

Στο πνεύμα των ημερών και μέσα από τις όμορφες ευχές τους, πέτυχαν να μεταδώσουν τη χαρά, την ελπίδα και την αγάπη σε
όλους όσοι βρέθηκαν σήμερα στην καρδιά της πόλης. Τα παιδιά συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί τους, ενώ η εκδήλωση έγινε με την συνδρομή της υπεύθυνης του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπ/σης – Μαργαρίτας Αμανατίδου και της εθελόντριας – προέδρου του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας Σωτηρίας Ουσταμπασίδου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Τοπικής Ανάπτυξης Σταύρος Χριστοφορίδης, η δημοτική σύμβουλος Παρθένα Μακρίδου, η Λιάνα Μακρίδου – σύζυγος του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι, ο συγκεκριμένος στολισμός συνεχίζεται και όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν κορδέλα από το σπίτι του Άι Βασίλη (Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» – πρώην οικία Τσαλόπουλου) και να την τοποθετήσουν στο «Δέντρο των Ευχών».

Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται την Πέμπτη 23/12, με κινητή μουσική παράσταση στους κεντρικούς δρόμους της Κατερίνης. Το νεανικό μουσικό σχήμα που υπηρετεί πιστά την παράδοση «ΧΑΛΚΙΝΟΜΑΝΙΑ», με χάλκινα, κλαρίνα και κρουστά μεταφέρει το εορταστικό κλίμα.

Ώρες: 17:30 – 20:30

Επιπλέον, η Action Team (Εθελοντικός οργανισμός νέων από την Καβάλα) υπόσχεται ένα Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα με βιοδιασπώμενα ιπτάμενα φαναράκια, που αναμένεται να δημιουργήσουν ένα υπέροχο σκηνικό στον ουρανό, στολίζοντας τον ορίζοντα με το φως τους.

Ώρα: 18:30 – Τόπος: Πλατεία Μακεδονίας

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Σχολιάστε