Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Δωρεάν Rapid Tests μετά την Πρωτοχρονιά

Νέα δράση διεξαγωγής δωρεάν rapid tests για τη διάγνωση του covid-19, οργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Τη Δευτέρα (3/1) από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι κλιμάκιο ελέγχων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, προκειμένου να πραγματοποιεί τεστ σε όσους επιθυμούν να εξεταστούν, σε μια καίρια περίοδο, με έξαρση της παραλλαγής όμικρον του ιού.

Για να κάνει κάποιος τεστ, δεν χρειάζεται ραντεβού παρά μόνο να κρατάει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα και να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του. Η ειδοποίηση για τα αποτελέσματα του τεστ θα γίνει εντός της ημέρας σε όλους τους συμμετέχοντες.

Επισημαίνεται όμως, ότι σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία, έγγραφη βεβαίωση αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19, εκδίδεται ψηφιακά μέσα από την πλατφόρμα gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19», MONO για τους εμβολιασμένους πολίτες. Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Σχολιάστε