Δήμος Γρεβενών: Δώρα και ευχές μοίρασε ο Άγιος Βασίλης, στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου και του 2ου Νηπιαγωγείου

Όμορφες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο 2ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Γρεβενών με την χαρμόσυνη άφιξη του Άγιου Βασίλη και των ξωτικών του κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Τα παιδιά υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά το πιο καλοσυνάτο πρόσωπο των Χριστουγέννων που σκόρπισε γλυκά χαμόγελα στους λιλιπούτειους μαθητές.

Ο Άγιος Βασίλης μαζί με τους πολύτιμους βοηθούς του, πρόσφερε απλόχερα δωράκια και γλυκίσματα στις μαθήτριες και τους μαθητές αλλά και πολλές ζεστές ευχές, για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η επίσκεψη του, σε όλες τις τάξεις του Ειδικού Σχολείου Γρεβενών όπου με τη βοήθεια της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ.Ιφιγένειας Στεργιούλα, μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά πολύχρωμα δώρα με πολλές εγκάρδιες ευχές.

Σημειώνεται ότι, η χριστουγεννιάτικη αυτή δράση του Δήμου Γρεβενών, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων, θα υλοποιηθεί διαδοχικά σε όλα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά, που εδρεύουν στην πόλη και τα χωριά καθώς και σε όλους τους παιδικούς σταθμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς του Δήμου.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 
Σχολιάστε