Δήμος Δυτικής Αχαϊας: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ελπίδας του Δημάρχου

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς, στέλνει στους συμπολίτες του , πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ελπίδας, μαζί με ευχές για την έλευση του νέου έτους (2022):

«Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο με προσδοκίες και ελπίδα! Προσδοκούμε να είναι μια χρονιά δημιουργίας. Μια χρονιά που θα μας επιτρέψει να αφήσουμε πίσω μας τα προβλήματα της χρονιάς που φεύγει. Εύχομαι να ξεπεράσουμε, επί τέλους, το κίνδυνο της πανδημίας και τους φόβους που τον συνοδεύουν. Να ξαναβρούμε τη χαρά της ανεμπόδιστης συνάντησης με φίλους, γνωστούς, συνεργάτες και συνδημότες. Ας είναι το 2022 η χρονιά που θα ανταμώσουμε ξανά ελεύθεροι!

Εύχομαι να είναι το 2022 η χρονιά που θα μας επιτρέψει να επουλώσουμε τις πληγές που άνοιξαν στο Δήμο μας οι τελευταίες καταστροφικές πλημμύρες. Ήδη εργαζόμαστε σκληρά για να δημιουργηθούν αυτές οι προϋποθέσεις. Ας είναι το 2022 η χρονιά που θα διορθώσουμε τις ζημιές που πάθαμε και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Εύχομαι να είναι το 2022 η χρονιά που θα ξεκινήσουμε τα μεγάλα έργα που είναι δρομολογημένα. Από την ανάπλαση της Κάτω Αχαϊας έως το νέο Δημαρχείο και από τις αποθήκες του ΑΣΟ μέχρι το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και την ανασυγκρότηση της ΔΕΥΑΔ. Εύχομαι να είναι το 2022 μια χρονιά που θα χαρακτηρίζεται από το πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και συλλογικών προσπαθειών για το κοινό καλό προκειμένου ο τόπος μας να αποκτήσει σταθερό βηματισμό προς ένα καλύτερο αύριο.

Η νέα χρονιά ας είναι καλύτερη από αυτή που φεύγει. Ας φέρει σε όλους μας υγεία, χαρά, αλληλεγγύη, ανθρωπιά, ατομική και οικογενειακή προκοπή και πρόοδο στο Δήμο και στους Δημότες μας όπου γης!

Καλή χρονιά!»

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Σχολιάστε