Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας

Μεγάλη τιμή για την πόλη του Ζωγράφου αποτελεί η εκλογή του Δημάρχου Βασίλη Θώδα στη θέση του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Προστασίας και  Ανάπτυξης του Υμηττού,  μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (7/12).

Μετά την εκλογή του ο κ. Θώδας δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Δήμος Ζωγράφου αποκτά ισχυρότερη φωνή στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού, ενός από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΣΠΑΥ, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο που με την επιμονή του και τη σκληρή εργασία ανέδειξε τον Σύνδεσμο σε έναν από τους μεγαλύτερους Συνδέσμους σκοπού της χώρας μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με ενωμένες τις δυνάμεις της, προχωράει τον σχεδιασμό για να γίνει το Δάσος μας πρωταγωνιστής όχι μόνο σε θέματα προστασίας αλλά και σε επισκεψιμότητα, ώστε χιλιάδες άνθρωποι να τον απολαμβάνουν με ασφάλεια και ποιότητα την εμπειρία φυσικού κάλλους που προσφέρει ο Υμηττός.

Στόχος μας είναι όλοι οι Ζωγραφιώτες να αποκτήσουν πρόσβαση στο βουνό καθώς είμαστε ο μόνος Δήμος που δεν έχει απευθείας σύνδεση».
Σχολιάστε