Χαλκιδική: Ακυρώνονται οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις – Τι αναφέρουν οι πέντε Δήμαρχοι σε κοινή τους ανακοίνωση

Κοινή Δήλωση όλων των Δημάρχων του νομού Χαλκιδικής για μη πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων

Την αναβολή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Νομό Χαλκιδικής ανακοίνωσαν από κοινού οι 5 Δήμαρχοι για να προστατευθεί η Δημόσια Υγεία λόγω πανδημίας.

Οι Δήμοι Αριστοτέλη, Πολύγυρου, Νέας Προποντίδας, Σιθωνίας και Κασσάνδρας συμπορεύονται για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και αποφάσισαν να μην πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα δημιουργούσαν συνωστισμό και περαιτέρω κίνδυνο.

Στην κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν:

Με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης και μετά από έντονο προβληματισμό, καταλήξαμε στην κοινή απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε Εορταστικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στους Δήμους αρμοδιότητάς μας.
Δυστυχώς, αν και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, η έξαρση της πανδημίας δεν μας επιτρέπει να λάβουμε αποφάσεις παρασυρμένοι από συναισθηματισμούς. Οφείλουμε πάνω από όλα να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να προτάξουμε το γενικό καλό.
Ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ψυχολογική ανάγκη μικρών και μεγάλων να ζήσουν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα, θα προχωρήσουμε κανονικά στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό όλων των Κοινοτήτων μας.

Οι ΔΗΜΑΡΧΟΙ:
ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.
ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.
ΚΑΡΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ.
ΝΤΕΜΠΛΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ.
ΧΑΛΚΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ.
Σχολιάστε