Συνάντηση της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τον Πρέσβη της Γερμανίας

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα Dr Ernst Reichel είχε στο Μαράσλειο μέγαρο η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.

Τη συνάντηση μεταξύ άλλων απασχόλησαν θέματα συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού αλλά και ζητήματα που αφορούν την οικονομία και την διαχείριση των απορριμμάτων. Ο Πρέσβης επεσήμανε στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία που υπάρχει στη Γερμανία ως προς την διαχείριση απορριμμάτων και από την πλευρά της η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί στον τομέα αυτό στο νησί μας μετά από κοπιώδη προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες. Σε ό,τι αφορά τον τουρισμό επισημάνθηκε ότι υπάρχουν αυξητικές τάσσεις αφίξεων από τη Γερμανία ενώ ιδιαίτερα ελκυστικές είναι και εναλλακτικές μορφές τουρισμού οι οποίες προσφέρονται στο νησί μας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο επίτιμος πρόξενος της Γερμανίας στην Κέρκυρα Κωνσταντίνος Γισδάκης καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεταλληνός ενώ στο τέλος αυτής έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.
Σχολιάστε