Συμμετοχή του Δήμου Καρπενησίου στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

Ο Δήμος Καρπενησίου για ακόμα μια χρονιά έδωσε το παρών στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia μέσα από την οποία μας δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψουμε τον Δήμο μας σε όλο τον κόσμο.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στο Βελλίδειο Μέγαρο παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια. 

Τρεις ημέρες γεμάτες τουρισμό με πλήθος κόσμου, Ελλήνων και ξένων, να επισκέπτεται το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και να προμηθεύεται το προωθητικό υλικό του Δήμου Καρπενησίου. Στο περίπτερο μας δόθηκε η ευκαιρία  στον επισκέπτη να περιηγηθεί εικονικά στα σημαντικότερα αξιοθέατά μας και να ενημερωθεί για τις δράσεις και τα σημεία ενδιαφέροντος του τόπου μας!

Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Αριστείδης Τασιός και  ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σβερώνης.  

Μένοντας πιστοί στην προσπάθειά μας για προβολή του τόπου μας σε όλο και περισσότερες και μεγαλύτερες αγορές, αξιοποιούμε  κάθε προσπάθεια που γίνεται για την προώθησή του. 

 Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τη φιλοξενία στο περίπτερό της. 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη προωθητική μας δράση στην 8η Athens International Tourism & Culture Expo 2021 που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο. 
Σχολιάστε