OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Σημαντικές παρεμβάσεις του Δήμου Δελφών στο Γυμνάσιο-Λυκειακές Τάξεις της Δεσφίνας

Τοποθετήθηκε ο νέος προκατασκευασμένος οικίσκος στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου & Λυκειακών Τάξεων Δεσφίνας, βελτιώνοντας τις συνθήκες λειτουργίας του σχολείου, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται και συνέχεια παρεμβάσεων στο ίδιο σχολικό συγκρότημα. 

Πιο συγκεκριμένα, την προμήθεια και εγκατάσταση του νέου προκατασκευασμένου οικίσκου για τις ανάγκες του σχολείου πραγματοποίησε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δελφών, μέσω της σχολικής ΣΑΤΑ 2021. 

Η αντικατάσταση του παλαιού οικίσκου κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς είχε λήξει η προτεινόμενη λειτουργική διάρκεια ζωής του, δημιουργώντας προβλήματα στην μαθητική κοινότητα.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δελφών, κ. Ιωάννης Μανανάς, σε δήλωσή του και αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη, σημείωσε: «Ο Δήμος Δελφών καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό των σχολείων, παρεμβαίνοντας όπου απαιτείται για τη βελτίωση των συνθηκών τους. Επιλύοντας χρόνια προβλήματα, με σωστό προγραμματισμό, αλλά και ζητήματα της καθημερινότητας, φροντίζει ώστε κάθε μαθητική κοινότητα να λειτουργεί στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον. Σύντομα στο ίδιο σχολείο θα γίνει προμήθεια και τοποθέτηση ενός ακόμα οικίσκου ώστε να είναι ακόμα περισσότερο λειτουργικό».

Σχετικά Άρθρα

Συνεδριάζει αύριο, το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ – Τα θέματα

otavoice

Υπερήφανοι οι Κώοι για τις μεγάλες επιτυχίες στον Αθλητισμό

otavoice

ΣΠΑΠ: Εργασίες επισκευής-συντήρησης των Πυροφυλακίων Ν. Πεντέλης και Αγ. Πέτρου Διονύσου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: 31ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Με ολιστικές παρεμβάσεις αναβαθμίζουμε την Ανατολική Αττική»

otavoice

Με το Γενικό Γραμματέα Δασών συναντήθηκε ο Δ. Κουρέτας

otavoice