Σεμινάρια Πρώτων βοηθειών στον Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου πραγματοποίησαν σεμινάρια Πρώτων βοηθειών- Βασική Υποστήριξη της ζωής  (BLS) καθώς και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή σε εργαζόμενους του Δήμου και σε μέλη  Αθλητικών Συλλόγων Κηφισιάς.

Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στους εργαζόμενους του Πρασίνου, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Γιώργου Σκορδίλη στις 9 Νοεμβρίου, στη Βίλα Κώστα.

Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου σεμινάριο για τους Αθλητικούς Συλλόγους Κηφισιάς.

Εισηγήτρια και των δύο παρουσιάσεων ήταν η Υπεύθυνη του ΚΕΠ Υγείας, Επισκέπτρια Υγείας και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Ασημίνα Σωτηροπούλου. Στόχος ήταν η απόκτηση των απαραιτήτων γνώσεων πρώτων βοηθειών καθώς και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των εργαζομένων.

 Οι πρώτες βοήθειες είναι πολύτιμες γνώσεις που θα πρέπει να γνωρίζει κάθε πολίτης μιας χώρας ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου,  ιδιότητας και εργασιακού καθεστώτος.

Στα σεμινάρια τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διασποράς της πανδημίας COVID-19

Στις 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε πολίτες του Δήμου μας στη Βίλα Κώστα,Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία, ώρες 10:00-13:00.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ θα περιοριστεί στα 15 άτομα. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένα. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2108071263, ώρες 9:00-13:00

 Προτεραιότητά μας η ανθρώπινη ζωή.
Σχολιάστε