Σαγρής για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αμαρουσίου: «Αδιάβαστοι και μετεξεταστέοι – για ακόμη μία φορά – στο “Ενωμένο ​Μαρούσι”»

Απαντώντας σε ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι» για την υποτιθέμενη συρρίκνωση του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου Παναγιώτης Σαγρής υπογραμμίζει:

«Δεν μας κάνει εντύπωση η στρέβλωση της πραγματικότητας για ακόμη μία φορά από την παράταξη του κ. Καραμέρου. Είναι μία προσφιλής τακτική, από τη μία η παραποίηση των γεγονότων και από την άλλη το εμπόριο φόβου στη σχολική κοινότητα. Αυτή τη φορά όμως το παρακάνουν, γιατί εμπλέκουν και το Ειδικό Σχολείο μέσα στη βουλιμία τους για αυτή την ελάχιστη (κακή) δημοσιότητα.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν προς κάθε κατεύθυνση και ενημερώνουμε τους επιμελώς αδιάβαστους στο “Ενωμένο Μαρούσι”, πως το αίτημα της Δνσης του Σχολείου για παραχώρηση δύο αιθουσών για χρήση Νηπιαγωγείου, εγκρίθηκε από τη Δνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Τομέα Αθηνών. Ουδεμία σχέση έχει ο Δήμος Αμαρουσίου με αυτή την ενέργεια. Η διαχείριση των χώρων του Σχολείου γίνεται με αποκλειστική ευθύνη της Δνσης του ιδίου του Σχολείου και συνεπώς ούτε εδώ έχει κάποια συμμετοχή ή ευθύνη ο Δήμος.

Ειδικότερα όσο αφορά το θέμα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου έχει δεσμευτεί πως το επόμενο έτος θα τακτοποιηθεί το θέμα του Νηπιαγωγείου με νέες αίθουσες όπως ακριβώς συνέβη σε χρόνους ρεκόρ και για τη δίχρονη Προσχολική Αγωγή στον Δήμο.

Ακόμη, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως η ευαισθησία αυτής της Δημοτικής Αρχής όσο αφορά το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, τους ωφελούμενούς του και γενικά την υπηρεσία της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, δεν τίθεται σε αμφισβήτηση και όποιος παραφράσει τις προθέσεις αλλά κυρίως τα έργα που γίνονται στον τομέα αυτό θα γίνεται αποδέκτης σκληρών απαντήσεων.

Τέλος ο κ. Καραμέρος και η παράταξή του, προτού επιδοθούν στο προσφιλές τους πολιτικό blogging καλό είναι να ρωτούν, να διαβάζουν και να ενημερώνονται. Αλλιώς θα είναι μόνιμα μετεξεταστέοι και το 2023 πλησιάζει σιγά – σιγά».​
Σχολιάστε